Haberler

Sivasspor, Eskişehir'e Umutlu Gitti

Sivasspor deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Sivasspor deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, "Önemli eksiklerimiz var ama buna rağmen iyi sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

Süper Ligin 19'uncu haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Sivasspor bu karşılaşmanın hazırlıklarını sabah yaptığı idman ile tamamlayarak, karayolu ile Eskişehir'e hareket etti. Kafilede sakatlıkları bulunan Hayrettin Yerlikaya, Ziya Erdal ve ülkesinin milli takımına giden Faty yer almadı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Eskişehir'den iyi neticeyle dönmek istediklerini belirterek, "Bu sene ilk defa bu kadar şansızlık yaşıyoruz. Eskişehirspor karşılaşmasından önce çok kritik yerlerde sakatlarımız ve eksikliklerimiz var. En sağlam dediğimiz yer defansımızın soluydu. Burada çok iyi 2 tane çok futbolcumuz vardı, 2'si birden sakatlandı. Uzun sürede oynayamayacaklar. Ama Eskişehir'e de puan için gidiyoruz. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Bu yıl çok güzel bir grafik çizdiler. Zor maç olacağının bilincindeyiz. Ama elimizden geleni her şeyi yapıp oradan iyi bir şekilde ayrılacağız" dedi.

Sivasspor'un iyi bir gidişatı olduğunu söyleyen Çalımbay, "Her şeyden önce biz takım oyunu oynamak istiyoruz. Zaman zaman çok iyi oynuyoruz, bazı zamanlarda beklemediğimiz bireysel hatalar ve takım olarak yapıtımız hatalar istemediğimiz neticelere yol açtı. İlk yarı hata yaptığımız şeylerden ders çıkarabilirsek ikinci yarı daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü ikinci yarı bütün takımlar için zor geçecek. Herkesin bir hedefi var. Kiminin düşmeme hedefi, kiminin ilk 8'e girme hedefi var. Bizde bunların içeresindeyiz. İlk 8'e girmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Alınan galibiyetler önemli ama daha önemli olan iyi bir istikrar yakalamak. Bizim gayemiz iyi bir istikrar yakalayıp ligi iyi bir yerde bitirmek. Sadece bir tane oyuncu aldık. Eğer 1-2 tane daha iyi oyuncu alabilirsek o zaman daha da güçleneceğiz. Alternatifli bir kadro olacağız. Şu an 18 kişiyi zor çıkardık. Onun içinde iyi bir kadro oluşturmamız şart. Tabi burada yönetimimizde hak vermemiz gerekiyor. Öyle çok büyük paralar verip oyuncu alma şansımız yok. Genç, yetenekli, Sivas'ta iş yapabilecek oyuncular alınabilirse bizim için iyi olacak" diye konuştu.

FUTBOLCULAR UMUTLU

Eskişehirspor maçından puan yada puanlarla dönmek istediklerini söyleyen futbolculardan Erman Kılıç, "Ligin ikinci yarısına gerçekten çok iyi bir başlangıç yaptık. Eskişehir maçı gerçekten bizim için çok önemli. Eskişehir bizden 3 puan önde. Deplasmanda onları mağlup edip o farkı kapatmak istiyoruz. Eskişehirspor gerçekten iddialı gidiyor. Bizde iddialı konuma gelmek istiyorsak bu karşılaşmayı kesinlikle kazanmalıyız" dedi. Takım kaptanı Uğur Kavuk ise Eskişehirspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Eskişehir maçından da aynı Karabük maçındaki gibi galibiyet bekliyoruz. İnşallah iyi mücadele edip takım arkadaşlarımla birlikte galip geliriz. Sonrasında bir kupa maçımız var. Kupa da hedeflerimiz var. Şunda bizim belirgin bir iskelet kadromuz var. Kadromuzu koruyoruz. Aralara iyi oyuncular geldi. İyi konsantre oluyoruz. İyi çalışıyoruz. Onunla birlikte iyi sonuçlarda geliyor" dedi. Orta sahanın başarılı oyuncusu Mehmet Nas, ise, "Zor bir maç olacak. Sonuçta Eskişehir'de zor gol yiyen bir ekip. Kendi sahasında iyi futbol oynayan ve galip gelen bir ekip. Bizde gerçekten çok kaliteli bir ekibiz. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Önümüzde zorlu periyodlar var. Bu zorlu peridotları iyi atlatırsak, ilk 8 hedefimiz devam edecek. O hedefe ulaşmak içinde Eskişehir maçından inşallah 3 puanla döneceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hayrettin Yerlikaya Rıza Çalımbay Eskişehirspor Sivasspor Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title