Haberler

Sivas Valiliğine Aziz Yıldırım İçin Başvuru

Güncelleme:

Fenerbahçe Genel Kurul Üyeleri Recep Özcan ve Timur Özcanoğlu, Aziz Yıldırım'ın Sivasspor Fenerbahçe maçında stada alınmaması için başvuruda bulundu.

Fenerbahçe Genel Kurul Üyeleri Recep Özcan ile Timur Özcanoğlu, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın Sivasspor maçına alınmaması için avukatları aracılığıyla Sivas Valiliğine başvuruda bulundu. 

DİLEKÇE VALİLİĞE SUNULDU

Özcan ve Özcanoğlu'nun avukatları tarafından Sivas Valiliğine sunulan dilekçede, Aziz Yıldırım'ın 16. Ağır Ceza Mahkemesinden "şike ve örgüt suçu" nedeniyle aldığı cezanın Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından onandığı belirtilerek, dernek tüzel kişiliğinin yöneticisi olmaktan ömür boyu men edildiği anlatıldı. 

ÖNCEKİ MAÇ ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Dilekçede, Aziz Yıldırım'ın "İstanbul Valiliği kararıyla  Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Torku Konyaspor maçını statta seyredemediği" savunularak, şunlar kaydedildi:  "Fenerbahçe  Spor Kulübü Derneğine ait futbol takımının 9 Şubat Pazar günü saat 16.00'da Sivasspor ile Spor Toto Süper Ligi kapsamında müsabakası vardır. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 138. maddesi, 'Yasama ve yürütme organları ile idare, mahkeme kararlarına uymak zorundadır' hükmünü emreder. Kesinleşmiş mahkeme kararı ve anayasanın 138. maddesi kapsamlarında Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği eski başkanı Aziz Yıldırım'ın seyirden yasaklanma kararının infazı için gereğini arz ederim."

YÖNETİM KURULUNDAN SERT CEVAP

Fenerbahçe yönetiminden Aziz Yıldırım'ın Sivas deplasmanında stada alınmaması için Valiliğe başvuran Recep Özcan'a çok sert bir yanıt geldi. 

Sarı lacivertli takımın yönetim kurulu üyesi Ömer Temelli Twitter'dan yaptığı açıklamada "Recep Özcan bu yaptıklarının hesabını vereceksin" derken, Fenerbahçe yönetiminin bu konu hakkında nasıl bir yaptırım uygulayacağı merak konusu.

Kaynak: AA / Güncel

Aziz Yıldırım Recep Özcan Sivasspor Yargıtay Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (14)

halkttanyildizi@gmail.com:

haketti baskan, 2 sene avrupaya gidemeyecegiz ona sebep

24
21
yanıtYanıtla
alican@hotmail.com:

Recep Özcan ve Timur Özcanoğlu denen iki zavallı her hafta başvuru yapıyor.cevap defolun olıuyor.hala neyin kafasındasınız iki hükümet zavallısı

25
15
yanıtYanıtla
bay etomelik_eto@hotmail.com:

bu iki şahsiyeti de fenerbahçelilikten men etmek lazım.siz kimsiniz ki lan adamı aldırmıyonuz stada.

16
20
yanıtYanıtla
Kenanbmw-m3-power@hotmail.de:

Adam daha ortaliklarda geziyor Adalet tek fakir fukarayami,bu Adam niye hapise girmiyor secimlerimi bekliyor oy kullanipdami girecek,yoksa genemi Türk futbolunu pislemeye devam edecek.

29
7
yanıtYanıtla
RUHİ AŞIKOĞLUruhiasikoglu@hotmail.com:

Yargıtay kararı Aziz Yıldırım veya avukatına resmen tebliğ edilinceye kadar Aziz bey Fenerbahçenin resmen başkanıdır. Bana göre Sivas valiliğinin yapacağı herhangi bir işlem yoktur.Haklı veya haksızdır ama bir iş adamı FENERBAHÇE uğruna 6 yıl ceza almıştır.LÜTFEN SAYGILI OLUN.

21
14
yanıtYanıtla
mustafadoganyurt_37@hotmail.nl:

BEN BU IKI SAHISA NEDIYEYIM SOYLE BIR ATA SOZU VARDIR YENILEN PEHLIVAN GURESE DOYMAZ DERLER BUNLARDA AYNEN OYLE INSANDA BIRAZ SIKILMA YUZ OLUR NE YAPTIYSANIZ SAYIN BASKANIMIZ AZIZ YILDIRIM KARSISINDA DEVAMLI MARS OLDUNUZ KAYBETTINIZ ILLAKI ISTIYORSUNUZ 25.MILYON SANLI FENERBAHCE TARAFTARI SON GIDECEYINIZ YERE KADAR KOVALAMASINIMI ISTIYORSUNUZ BE YUZYUZ ADAMLAR.SIZLERDE AZ BUCUK UTANMA SIKILMA YOKMU

17
16
yanıtYanıtla
FENERIN IKI NEFERIyildirimlar1970@hotmail.com:

ADAMLAR NEDEN UTANIP SIKILACAK SIKE MI YAPMISLAR. SIKE YAPANLAR UTANMIYOR DA!! BU MUHTEREM SAHISLAR FENERI SIKECILERDEN KURTARMAK ICIN KENDILERI ICIN KÜCÜK AMA FENER VE TÜRKIYE ICIN BÜYÜK BIR ADIM ATMISLAR. TAKDIR EDILECEK BIR DAVRANIS FENER ADINA!! BURADA BIR FENER DÜSMANLIGI FALAN GÖRÜNMÜYOR. CEZA ALMIS VE KANUNEN BASKANLIGI DÜSMÜS BIRININ MACA GIRMESINE ENGEL OLMAK ISTYORLAR. GAYET NORMAL!! FENERE NESILLER BOYU UNUTULMAYACAK BU LEKEYI SÜREN VE AVRUPADAN 2 SENE MEN EDILMESINE NEDEN OLAN VE HATTA KULÜBÜ MILYONLARCA EURO ZARARA UGRATAN, KULÜBÜ KENDI MENFAATLERI ICIN KULLANAN BIRINE BUNLAR AZ BILE!!!

yanıt0
yanıt0
mustafadoganyurt_37@hotmail.nl:

DEYERLI FENERBAHCELI KARDESLERIM BIZIM YORUMLARIMIZI BEYENMEYENLER SUNU BILINKI CINCON.VEDE TS.LILERDIR ASLA SANLI FENERBAHCE TARAFTARI KENDI KULUBUNU SAVUNAN BIR YORUMA BEYENMIYORUM DEMEZ .BEN BUNLARA NEDIYEYIM UTANMIYAN KISIYE NEDENIR ARSIZLAR YAKISTIRMASI YAPILIR ANCAK

9
18
yanıtYanıtla
tktlg_jack@hotmail.com:

arkana destek arıyosun da senin neyine lazım lobii kardeş yapan yapıcağını yapmış ortalığı velveleye vermeye çalışmayın herşey ortada

yanıt0
yanıt0
TÜRKhakann@hotmail.com:

suçluyu öven bedava biletçi taraftarıda almayın içeri

16
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title