Haberler

Sivas'tan kısa kısa

Güncelleme:

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Suşehri ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Suşehri ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ekinci, belediyenin sosyal tesislerinde, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile bir araya gelerek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İlçenin en önemli sorunlarından birinin Selpinti Sulama Barajı'nın yapımı olduğunu ifade eden Ekinci, "Bu hizmetin yapılması için gerekli yerlerle görüşmeler yaptık. Projeyi 2022 yatırım programına aldırmak için çalışıyoruz." dedi.

Ekinci, Suşehri Devlet Hastanesine de büyük önem verdiklerini, bu nedenle her kura çekiminde hastanenin uzman doktor eksiklerini giderdiklerini söyledi.

Teşkilatların ve halkın hizmetinde olduklarını anlatan Ekinci, "Hizmet için geldik. Teşkilatlarımızın ve halkımızın emrinde olmaya devam edeceğiz. Bizler Suşehri'ni seviyoruz. Suşehri'nin eksiklerinin giderilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaymakam Hidayet Sarı ile Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i makamında ziyaret eden Ekinci, Suşehri Devlet Hastanesi ve kısa süre önce inşaat çalışmaları tamamlanan yeni öğretmenevi binasını da gezdi.

Ekinci, son olarak beraberindekilerle eski hükümet konağı önünde açılan aşı standını ziyaret etti.

Ulaş

Sivas'ın Ulaş ilçesinde vatandaşların talebi üzerine semt ve hayvan pazarı pazartesi günleri kurulacak.

Belediye Başkanı Turan İlbey, Cemal Tarlan ve Cumhuriyet caddelerinde kurulan semt pazarını gezdi, esnaflarla bir süre sohbet etti.

Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen İlbey, salgın tedbirlerine uymalarını istedi.

İlbey, yaptığı açıklamada, "İlçe merkez ve köylerimizde ikamet eden vatandaşlarımız ve esnaf, pazar günleri bankanın ve kurumların kapalı olduğunu, bu nedenle semt ve hayvan pazarının pazartesi günü kurulmasını istedi. Biz de vatandaşların talebi üzerine pazarların pazartesi günü kurulmasına karar verdik ve bu uygulamadan vatandaşlarımız ve pazar esnafımız memnunlar." dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Ekinci, Suşehri'nde partililerle bir araya geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Hisarcık Suşehri Ekinci Sivas Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title