Haberler

Sivas'ta Trafik Kazası: 2 Ölü, 6 Yaralı

Kaza, saat 20.00 sıralarında Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Erzincan istikametinden gelen Burak Çarboğa (25) yönetimindeki 58 FE 526 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjü aşarak karşı yönden gelen Hasan Kaya yönetimindeki 58 FE 449 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Burak Çarboğa ile birlikte araçta bulunan Buğra Çarboğa (23), Emre Arslan (23) ve Tuğrul Şimşek (23) yaralandı. Diğer otomobilin sürücüsü Hasan Kaya ile babası Nurettin Kaya olay yerinde hayatını kaybederken aynı araçta bulunan Özlem Kaya (32) ve Akın Kaya (35) araç içinde sıkışıp, yaralandı. Özlem ve Akın Kaya, Sivas Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerin yaklaşık 20 dakika süren kurtarma çalışmaları sonrasında araç içinden çıkarıldı. Yaralılar ambulansla kentteki çeşitli hastanelere götürülüp tedaviye alındı. Hasan ve Nurettin Kaya'nın araçta sıkışan cenazeleri ise Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Baba ve oğlunun cenazeleri otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Bulvar yaklaşık 1 saat süreyle trafiğe kapatılırken, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan da olay yerinde incelemede bulundu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Arslan Özlem Kaya Hasan Kaya Erzincan Politika Güncel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 3 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Yalan 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title