Haberler

Sivas'ta Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sivas'ın Ulaş İlçesi yakınlarında karlı zeminde sürücünün kontrolünden çıkan otomobil tarlaya uçtu.

Sivas'ın Ulaş İlçesi yakınlarında karlı zeminde sürücünün kontrolünden çıkan otomobil tarlaya uçtu. Takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza saat 13.30 sıralarında Sivas- Malatya karayolu 50'nci kilometrede, Ulaş İlçesi'ne bağlı Karahisar Beldesi yakınlarında meydana geldi. Malatya'dan Sivas yönüne haraket halinde olan 36 yaşındaki Mehmet Karayılan yönetimindeki 27 U 0327 plakalı otomobil, şiddetli rüzgar ve karlı zemin nedeniyle sürücünün kontrolünden çıkarak yolun sol tarafına savruldu. Tarlaya giren otomobil takla atarak devrildi. Aracın takla atması sırasında içinden fırlayan sürücü Mehmet Karayılan olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobil içerisinde bulunan 18 yaşındaki Orhan Armağan ise ağır yaralı olarak ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldi.

KAR LASTİĞİ VE ZİNCİR YOK

Kaza yerinde yapılan incelemede takla atan aracın kar lastiği ve zincir takmadığı görüldü. Jandarma ekipleri olay yerinde buldukları cep telefonuyla Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı oldukları belirlenen kazazedelerin yakınlarına ulaşmaya çalıştı. Kaza yerindeki incelemenin ardından Karayılan'ın cesedi otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EA,HY(EA/AK) - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Karayılan Malatya Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title