Haberler

Sivas Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Güncelleme:

Türkiye, 31 Kasım yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Sivas'ta sandıklar açıldı ve oyların sayımı devam ediyor. Sivas yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Sivas yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Sivas adaylarının aldıkları oy oranları ve Sivas ilçelerinin detaylı seçim sonuçları bu haberimizde.

Türkiye'nin gözü kulağı 31 Mart yerel seçim sonuçlarında. Bugün Sivas için sandığa giden vatandaşlar, Sivas Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Son yerel seçimde vatandaşların tercihi Ak Parti'den yana olmuştu. Peki, Sivas seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Sivas'ta kim önde? Sivas seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar

SİVAS 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart yerel seçiminde Sivas Belediye Başkanlığı için; AK Parti'den Hilmi Bilgin, CHP adına Ali Akyıldız, DSP adına Recep Bozdağ, SP adına Melih Seçilmiş, MHP'den Memet Er yarışacak. Toplam 9 aday, Sivas Belediye Başkanlığı yarışında. Sivas'ta kurulan 699 sandıktan 603 tanesi açıldı. Sayılan oyların adaylara göre dağılımı ise şöyle;

Hilmi Bilgin AK Parti 79.979 OY %49,13

Doğan Ürgüp BBP 58.499 OY %35,93

Ali Akyıldız CHP 12.600 OY %7,74

Mehmet Er MHP 7.464 OY %4,58

Yunus Çınar BTP 200 OY %0,12

SİVAS 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 yerel seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Sivas'ta seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

2014'de yerel seçim sonuçlarına göre; Sivas Belediye Başkanlığı'nı kazanan AK Parti'den Sami Aydın % 58,23 oy oranı ile olmuştu. BBP'den Doğan Ürgüp ise % 30,84 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. CHP'den Gülümser Heper% 4,71 oy oranı ile 3. sırada, MHP adayı Kürşad Ergün % 3,77 oy oranı ile 4. Sırada yer aldı.

SİVAS İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Sivas belediyesine bağlı tüm ilçelerin 31 Mart yerel seçimlerdeki sondakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sivas Haberler Son Dakika

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Erdoğan'ın 'Müjde' olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

Erdoğan'ın "Müjde" olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

Bakmadan Geçme

Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? GAMZE ÖZÇELİK KİMLE EVLENDİ? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kim, nereli, kaç yaşında? LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN? #9997 2024 LGS sonuçları açıklandı mı, tarih belli oldu mu? MEB SONUÇ SORGULAMA! BOMBA TRANSFER! Anderson TALİSCA, Fenerbahçe'ye mi geliyor? #9917 SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ? Survivor All Star 2024 dün akşam (9 Haziran) kim elendi? Merve Dizdar kiminle evlendi? Merve Dizdar'ın eşi Cihan Aygün kimdir? Resmi Gazete bugün (10 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title