Haberler

Sivas'ın Zara ilçesinde Alaeddin Çakmaktaş Hatıra Ormanı kuruldu

Güncelleme:

Sivas'ın Zara ilçesinde kısa süre önce kalp krizi sonucu vefat eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaeddin Çakmaktaş anısına hatıra ormanı kuruldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Karşıyaka Mahallesi Keben mevkisinde kurulan ormana çam fidanı dikildi. Törene, Çakmaktaş'ın ailesinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Geyik, Orman İşletme Müdürü Murat Metin, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sivas'ın Zara ilçesinde kısa süre önce kalp krizi sonucu vefat eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaeddin Çakmaktaş anısına hatıra ormanı kuruldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Karşıyaka Mahallesi Keben mevkisinde kurulan Alaeddin Çakmaktaş Hatıra Ormanı'na düzenlenen törenle çam fidanı dikildi.

Zara Kaymakamı Enes Emircan Buyuran, törende yaptığı konuşmada, bir değer, bir ağabey olan Alaeddin Çakmaktaş'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Çakmaktaş'ın adının uzun yıllar görev yaptığı Zara ilçesinde yaşatılacağını belirten Buyuran, "Bu hatıra ormanının kurulması çok anlamlı oldu. Bu orman adıyla uzun yıllar yaşayacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, ailesine bir kez daha sabır diliyorum." dedi.

Törene, Çakmaktaş'ın ailesinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Geyik, Orman İşletme Müdürü Murat Metin, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kalp Krizi Karşıyaka Ormana Keben Sivas Çevre Eğitim Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title