Haberler

Site Sakinlerinden Başkan Uzun'a Destek

Güncelleme:

Yusuf Uzun, Yılmaz Konutları'nda katıldığı site toplantısında 30 Mart'taki seçimlerde site sakinlerinden %75'in altında destek beklemediğini dile getirdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yılmaz Konutları'nda katıldığı site toplantısında 30 Mart'taki seçimlerde site sakinlerinden %75'in altında destek beklemediğini dile getirdi. Vatandaşların doğum günü pastasına teşekkür eden Başkan Uzun, kestiği pastayı site sakinleriyle kesti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü'nde göreve geldiğinden bu yana başarılı çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, devam eden projelerin tamamlanması ve yeni projeler için Yılmaz Konutları sakinlerinden destek istedi. Site sakinlerinin samimiyetine inandığını dile getiren Başkan Uzun, bu bölgede oturan vatandaşlardan seçimlerde %75'in üstünde bir destek beklediğini ifade etti. Metrobüsün Yılmaz Konutları'na çok yakın bir mesafede olduğunu dile getiren Uzun, site sakinlerine bir de metro müjdesi verdi. İnşaat çalışmaları süren, 300 yataklı devlet hastanesinin de bölgeye çok yakın olduğunun altını çizen Başkan Uzun, yine çalışmaları devam eden Botanik Bahçesi'nin de Yılmaz Konutları'nın hemen yanından başladığını belirtti. Uzun, konutların yanından geçen derenin de ıslah edildiğini belirterek Botanik Bahçesi'nin de bitmesiyle bölgenin çok önemli bir çekim merkezi haline geleceğini söyledi.

"Yılmaz Konutları, Marka Beylikdüzü'ne, Yakışan Bir Marka"

Başkan Uzun, imkanlar dahilinde siteye yönelik ihtiyaçların giderilmesi için çalışacaklarını belirtti. "Yılmaz Konutları, marka Beylikdüzü'ne ,yakışan bir marka. Bir yaşam alanı, çok daha iyi hale gelmesi için de kendilerine düşen görevleri yerine getirecekler" diye ifade etti. İstanbul'da Kadir Topbaş'ın büyük çalışmalar yaptığını ve vatandaştan takdir gördüğünü dile getiren Başkan Uzun, "Sayın Kadir Topbaş ve biz, ilkeli siyaset yaptık. Belediye başkanlığı makamını birilerine hava atmak için değil, hizmet etmek için kullandık. Bunun neticesindedir ki; Allah da yardım ediyor. İstanbul'da Kadir Topbaş, Beylikdüzü'nde de Yusuf Uzun'un yine, yeniden devam etmesi için desteğinizi eksik etmeyin" diye konuştu. Başkan Uzun, gündeme yönelik çeşitli konularla ilgili de görüşlerini dile getirmesinin ardından, toplantının son bölümünde ise bölgenin belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı. Başkan Uzun, gün içerisinde ayrıca Yakuplu'daki Hz. Halit Camii'nde de vatandaşlarla sohbet etti, isteklerini dinledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Topbaş Beylikdüzü Yusuf Uzun İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title