Haberler

Tunceli'de Meşaleli Öcalan Yürüyüşü

Güncelleme:

Tunceli'de BDP öncülüğünde yaklaşık 200 kişinin katıldığı meşaleli yürüyüşle, Abdullah Öcalan'ın yakalanıp Türkiye'ye getirilmesi protesto edildi.

Tunceli'de YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ

Tunceli'de BDP öncülüğünde yaklaşık 200 kişinin katıldığı meşaleli yürüyüşle Abdullah Öcalan'ın yakalanıp Türkiye'ye getirilmesi protesto edildi.

Toplanan kalabalığa konuşan BDP Tunceli İl Başkanı Ergin Doğru, "15 Şubat Kürtler için ve dünyadaki bütün ezilenler için kara bir gündür. Bugün Türkiye'nin en önemli sorunu olan Kürt sorunu konusunda Abdullah Öcalan'ın geliştirdiği barış sürecinin devamı tamamen hükümetin atacağı adımlara bağlıdır. Öcalan, Kürt halkının temsilcisidir. Devlet bir an önce Öcalan ile resmi müzakerelere başlamalıdır. Süreç kritik bir aşamaya gelmiştir, adım atma sırası devlettedir" dedi. - Doğru

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Öcalan Türkiye Tunceli Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (2)

Hakikatmor@hotmail.com:

Kürt şovenistlerinin oyuncağı oldunuz..Sizi kullanıyorlar..Uyanın artık..Hiç kürtçe bilmeyenler ve konuşmayanlar kürtçülük yapıyor..Utanılacak bir durum..Uyanın artık..

5
5
yanıtYanıtla
Hakikatmor@hotmail.com:

bdp de olmasa film seyretmiyeceğiz..Her akşam bir film gösterime girer..Güvercinler uçsa ya bu güvercinler niye uçtu diye harra yürüyüş ve miting..Ama Diyarbakır da cem evi taşlandı,hem de iki defa fakat çıt yok..İki yüzlülüğün,eyyamcılığın, sahteciliğin kol gezdiği dramatik ve trajik bir durum..

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title