Haberler

Şırnak'taki Kütüphane ve Kültür Merkezine Terör Saldırısı - Ahmet Karataş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Harput Bölgesel Yürütme Kurulu Genel Sekreteri Ahmet Karataş'ın konuşması- Toplantıdan detaylar Şırnak'taki kütüphane ve kültür merkezine terör saldırısı- TÜRSAB Harput Bölgesel Yürütme Kurulu Genel Sekreteri Karataş: - "Kütüphanenin yeniden inşası için genel merkezimiz kitap toplama kampanyası başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Harput Bölgesel Yürütme Kurulu Genel Sekreteri Ahmet Karataş'ın konuşması- Toplantıdan detaylar Şırnak'taki kütüphane ve kültür merkezine terör saldırısı- TÜRSAB Harput Bölgesel Yürütme Kurulu Genel Sekreteri Karataş: - "Kütüphanenin yeniden inşası için genel merkezimiz kitap toplama kampanyası başlattı. Destek verdiğimiz bu kampanyanın yaraların sarılmasına vesile olmasını diliyoruz" Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Harput Bölgesel Yürütme Kurulu Genel Sekreteri Ahmet Karataş, Şırnak'taki kütüphane ve kültür merkezine yönelik terör saldırısına ilişkin, "Kütüphanenin yeniden inşası için genel merkezimiz kitap toplama kampanyası başlattı. Destek verdiğimiz bu kampanyanın yaraların sarılmasına vesile olmasını diliyoruz" dedi.Karataş, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, 25 Aralık'ta Yeni Mahalle'de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı Şırnak Kültür Merkezi ve Halk Kütüphanesinin bulunduğu binaya yapılan terör saldırısından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.El yapımı patlayıcı ve molotofkokteyli ile yapılan saldırı sonucu çıkan yangında bazı vatandaşların yaralandığını ve kütüphanede bulunan 38 bin kitabın zarar gördüğünü anımsatan Karataş, Şırnak halkıyla dayanışma adına düzenlenen kitap kampanyasına destek verdiklerini söyledi.Terörün önüne geçmek için yapılacak en büyük iyiliğin, cehaletin önüne geçmek ve bilgiyi kolay ulaşılabilir hale getirmek olduğunu vurgulayan Karataş, şöyle konuştu: "Kütüphanenin yeniden inşası için genel merkezimiz kitap toplama kampanyası başlattı. Destek verdiğimiz bu kampanyanın yaraların sarılmasına vesile olmasını diliyoruz. Kütüphanenin tekrar inşası için başlatılan kampanyaya bizler de destek veriyor ve herkesin desteğini istiyoruz. Umuyoruz ki bu kampanya yaraların sarılması için bir vesile olur. Evlerimizde rafları süsleyen, okuduğumuz veya okumadığımız ansiklopediler, romanlar, hikaye kitapları veya bir harita, uygun içerikli her kitapla insanların ihtiyacının olduğu bilincinde olarak bu kampanyaya destek istiyoruz."Karataş, kampanyanın ay sonuna kadar devam edeceğini belirterek, destek olmak isteyenlerin herhangi bir seyahat acentesine başvurabileceğinin altını çizdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Karataş Harput Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title