Haberler

Şırnak'ta "15 Temmuz" Paneli

Şırnak Üniversitesi (ŞÜ) tarafından "15 Temmuz Öncesi ve Sonrası" paneli düzenlendi.

Şırnak Üniversitesi (ŞÜ) tarafından "15 Temmuz Öncesi ve Sonrası" paneli düzenlendi.

Üniversitenin 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu'nda düzenlenen panel, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin, panelde yaptığı konuşmada, Şırnaklı vatandaşların da darbeye karşı dik durduğunu söyledi.

Zengin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı konuşmada "Ben milletin üstünde bir güç tanımıyorum" cümlesinin tarihe geçecek bir konuşma olduğunu belirtti.

Türkiye'de son 15 yılda milletin seçtiği vesayet yapı ortadan kalktığı için devlet ve milletin örtüştüğünü ifade eden Zengin, şunları kaydetti:

"Devletle millet örtüştüğü için böyle bir saldırı karşısında hiçbir vatandaş onların yanında durmadı bu da muazzam bir durumdur. Bu birlikteliğin devamı halinde bizim çözemeyeceğimiz bir sorun kalmaz."

Başbakan Danışmanı Dr. Necdet Subaşı ise, 15 Temmuz'da insanların hiçbir karşılık beklemeksizin kendilerini tankların önüne attığını söyledi.

Vali Mehmet Aktaş da, 15 Temmuz 2016'da ülkenin daha önce hiç yaşamadığı bir ihaneti yaşadığını belirtti.

Terör örgütü PKK'nın ülkeye büyük bir ihanet içerisinde olduğunu dile getiren Aktaş, şöyle konuştu:

"Başta Şırnak halkı olmak üzere bütün Türkiye 15 Temmuz'da yaşanan ihanete geçit vermedi. Tabi ki buradaki amaç, bizi kardeş kavgasına düşürmek, ülkemizi bölmektir. Bu ihanete aziz milletimiz geçit vermedi. FETÖ'cüler maalesef bu milleti helal paralarıyla aldığı ve onların namuslarına ihanet ettikleri silahları millete doğrultmuşlar ve onlara sıkmışlar. Ama aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımızın çağrısı doğrultusunda dimdik durarak bu ihanete geçiş vermedi."

Konuşmaların ardından ŞÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Zengin ile Başbakan Başdanışmanı Subaşı'na çeşitli hediyeler verdi.

Panel öncesi davetliler, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin objektifinden, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında Ankara ve İstanbul'da çekilmiş 79 fotoğraftan oluşan sergiyi gezdi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Özlem Zengin Türkiye Şırnak Politika Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

title