Haberler

Sınıf başkanlığından sonra şimdi de belediye başkanı oldu

Güncelleme:

Sınıf başkanlığından sonra şimdi de belediye başkanı oldu Edremit'te 23 Nisan'da koltuk değişimi yapıldı Edremit'in minik başkanı Bejan Gül: "Pandemide belediye olarak güzel çalışmalara imza attık" "Aynı kararlılıkla çalışmalara devam etmeliyiz" "Van Gölü'ne ayrı bir hassasiyet gösterilmeli"...

Sınıf başkanlığından sonra şimdi de belediye başkanı oldu

Edremit'te 23 Nisan'da koltuk değişimi yapıldı

Edremit'in minik başkanı Bejan Gül:

"Pandemide belediye olarak güzel çalışmalara imza attık"

"Aynı kararlılıkla çalışmalara devam etmeliyiz"

"Van Gölü'ne ayrı bir hassasiyet gösterilmeli"

VAN - Van'ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Bejan Gül'e devretti

Geçtiğimiz haftalarda yapılan sınıf başkanlığı seçimlerini kazanarak arkadaşlarına atlara binme sözünü yerine getiren 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Bejan Gül, bu kez de belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nda çocuklara koltuğu devretme geleneği, korona virüs salgını nedeniyle uzun bir süre yapılamazken, Van'da vakaların düşük seviyelerde olması ile birlikte gelenek Edremit'te devam etti. Sabah saatlerinde belediyeye gelen minik başkan Gül, burada Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve yardımcıları tarafından karşılandı. Akabinde başkanlık makamına geçerek koltuğa oturan Bejan Gül, yardımcılarına bir takım talimatlar vererek, devam eden çalışmalar hakkında ise bilgiler aldı.

"Aynı kararlılıkla çalışmalar devam etmeli"

Pandemi sürecinde belediye olarak çok başarılı çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Başkan Gül, aynı kararlılıkla maske, mesafe ve temizlik çalışmalarının aralıksız sürdürülmesi talimatını verdi. Sokak hayvanlarının beslenmesi, ilçedeki tüm oyun parklarının onarılarak yeni oyun gruplarının kurulumunun yapılmasını isteyen Başkan Gül, Edremit'te yeşilin korunması ve hayata geçirilen ormanların sayısının arttırılması talimatını verdi.

"Van Gölü'ne ayrı bir hassasiyet gösterilmeli"

Van Gölü'nün uzaydan çekilen fotoğrafının dünyaya tanıtılması noktasında büyük bir katkının sunulduğunu dile getiren Başkan Gül, temizlik çalışmalarının da her alanda aynı şekilde sürdürülerek, Van Gölü'ne topyekun ayrı bir özenin gösterilmesi talimatını verdi. Yüzen otel projesinin yılsonuna kadar bitirilerek yetiştirilmesi gerektiği konusunda da yardımcılarına uyarılarda bulunan Başkan Gül, Ramazan ayı ile birlikte sosyal yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşımı konusunda ise hassasiyetle çalışmaların yürütülmesini istedi.

Başkanı Gül, daha sonra yardımcılarına teşekkür ederek, vermiş olduğu talimatların bir an önce yerine getirilmesini yenileyerek, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'a ise koltuk değişimi için teşekkür etti. Başkan İsmail Say da, verilen talimatlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çiçeği burnunda Başkan Gül'ü tebrik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Say 23 Nisan Edremit Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title