Haberler

SinemaTV'de 'Aşkın Yaşı Yok'

Güncelleme:

SinemaTV D-Smart 7., Teledünya 11. kanalda ve SinemaTV HD'de D-Smart 7. kanalda ve Teledünya 9. kanalda izleyebilirsiniz.

THE REBOUND

2 çocuk annesi Sandy (Catherine Zeta-Jones) 40 yaşına yeni basmış güzel bir kadındır. Banliyödeki evinde ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Ancak kocasının kendisini aldattığını öğrenince çocuklarını alır ve yeni bir hayata başlamak üzere New York'a taşınır. Burada 25 yaşındaki Aram Finklestein (Justin Bartha) ile tanışır. İki hafta önce evlendiği Fransız karısı tarafından terk edilen Aram, onun kendisiyle sadece yeşil kart almak için evlendiğini öğrenmiştir. New York'ta iş bulan Sandy, çocuklarına bakması için Aram ile anlaşır. Zamanla ailenin bir parçası olan Aram ile Sandy birbirlerine aşık olur. Ancak aralarındaki yaş farkı, çevrenin tepkisine neden olacaktır. "The Rebound"un bazı sahneleri İstanbul'da çekildi. Bu sahnelerin birinde Saadet Işıl Aksoy da rol aldı.

Tür: Romantik Komedi

Yönetmen: Bart Freundlich

Yapım: 2009

Oyuncular: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, John Schneider, Kelly Gould

Yayın Saati : 21.00

Yayın Tarihi : 12 Haziran Salı

Kaynak: Bültenler / Güncel

Catherine Zeta Jones New York D Smart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title