Haberler

Sınav Yolunda Ölüm

Güncelleme:

Maltepe'de 17 Haziran pazar sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü bir kişi yaralandı.

Maltepe'de 17 Haziran pazar sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü bir kişi yaralandı.

Kazada oğlunu LYS sınavına götüren Kenan Çimen ve arkadaşı Saim Bilen hayatını kaybederken sınava giden Recep Çimen de ağır yaralandı.

Kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Ramazan ALMAÇAYIR - Vahap YAYIKÇI, İstanbul DHA

Güvenlik kamerasına yansıyan kaza, 17 Haziran pazar sabah saatlerinde D 100 karayolu Maltepe Köprüsü altında meydana geldi. 34 R 0524 Plakalı otomobille Kadıköy istikametine seyir halinde olan Saim Bilen Maltepe köprüsüne geldiğinde otomobilin kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce kaldırıma çıktı ardından da köprünün ayağına çarptı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil içinde bulunan sürücü Saim Bilen (50) Kenan Çimen(42) ve oğlu Recep Çimen(19) ağır yaralandı. Yaralılardan Saim Bilen ve Kenan Çimen Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Recep Çimen'de Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Saim Bilen ve Kenan Çimen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralan Recep Çimen ise hastanede tedavi altına alındı.

LYS SINAVINA GİDİYORDU

Feci kazada ağır yaralanan Recep Çimen'in sabah yapılan LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) sınavına gittiği öğrenildi. Kazada ölen Saim Bilen'in çimen ailesinin komşusu olduğu ve Kenan Çimen ile oğlunu sınav yapılacak okula götürdüğü belirtildi. Kazanın görgü tanıkları ise, "Otomobil Kadıköy istikametine giden başka bir aracı sollamak isterken kontrolü kaybedip önce kaldırıma sonra da köprünün ayağına çarptı. İçinde üç kişi vardı galiba sınava gidiyorlarmış" diye konuştu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenan Çimen İstanbul Kadıköy Maltepe Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title