Haberler

Sinan Ateş'in suikast öncesi son sözleri ortaya çıktı: Benim kalemimi kırmışlar

Güncelleme:

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in suikasttan birkaç gün önce geldiği İstanbul'da yakın çevresine "Benim kalemimi kırmışlar. Haberi geldi. Her an bir şey yapabilirler" dediği iddia edildi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık Cuma günü Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybederken, olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

MHP'NİN SESSİZLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

Sinan Ateş'in ölümü sonrası aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu çok sayıda siyasi isim taziye mesajı yayınlarken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları'ndan cinayete ilişkin herhangi bir açıklama gelmemesi dikkat çekti.

SES GETİRECEK SİNAN ATEŞ İDDİASI

Öte yandan Sinan Ateş ile ilgili bugün ortaya atılan bir iddia ise büyük ses getirecek cinsten. Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Ateş'in yakın çevresine "Benim kalemimi kırmışlar. Haberi geldi. Her an bir şey yapabilirler" dediğini öne sürdü.

"KENDİSİNE YÖNELİK BİR HAMLE BEKLİYORDU DİYORLAR"

Altaylı şu ifadeleri kullandı; "Sinan Ateş'in sokak ortasında öldürülmesine pek şaşıran yok. Hatta 'Kendisi de şaşırmamıştır' diyor Sinan Ateş'i tanıyanlar. 'FETÖ iftirası ile lekelenmeye çalışıldığı günlerden bu yana kendisine yönelik bir hamle bekliyordu' diyorlar. Birkaç gün önce geldiği İstanbul'da dostlarıyla buluşmuş. O buluşmada söylediği sözler ilginç. 'Benim kalemimi kırmışlar. Haberi geldi. Her an bir şey yapabilirler' demiş.

"HERKES HER ŞEYİ BİLİYOR"

Tanıyanlar "Bu işle kimin görevlendirildiğini bile biliyordu ama umursamıyordu" diye anlatıyorlar. Ve Sinan Ateş'in siyasi çevresinde bu işi kimin yaptığına, kimin yaptırdığına ilişkin hiçbir bilgi eksiği yok. Herkes her şeyi biliyor. Ve herkes susmuş bekliyor."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sinan Ateş İstanbul Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (20)

haksız mıyım:

müslüman ölen herkese Allah rahmet etsin. ama bu beyefendiyi ölmeden önce de tanımazdım. fazla gündemde kaldı gibi. toplumun yüzde 5 inin bile tanımadığı ve vefatı yüzde birini bile gündeminde değil bence.

46
322
yanıtYanıtla
Adıyamanlı Kutalmış :

Her ülkücü Sinan Ateş başkanı tanır.. temiz ve dürüst bir insandı. Allah mekanını cennet eylesin.. senin tanımaman normaldir.

yanıt64
yanıt9
MAMOS BUSINESS SERVICE:

ne yazdın sen ya..

yanıt17
yanıt2
Qwe Qwe:

Genç ve eğitimli bir insan öldürülmüş. Ülkü ocakları genel başkanlığı yapmış. Bu önemli bir kesimdir. Ülkemizdeki tüm insanların yaklaşık yüzde 15/20 si ülkü ocaklarına ya gençliğinde ya sonrasında uğramış yolundan geçmiştir. Allah rahmet eylesin

yanıt70
yanıt8
Mehmet Vatandaş:

uyumaya, dünyadan bi haber yaşamaya devam et

yanıt65
yanıt12
dogukan kartal:

Milliyetçi hareket partisine ayrıştırma tuzakları çok net kokuyor. Ülkücüler safları sıkı tutun. Bu haberlerin tek amacının bu olduğu ortada.

41
154
yanıtYanıtla
ÇÖL ARSLANI:

islam sadece namaz oruc degildir. cihad,miras taksimi,cezalar ,insanlar ile diyalog,diger canlilara karsi sorumluluk,aile iliskileri,ticaret hepsi hakkinda bir hukmu tavsiyesi yasagi vardir.ve suan insanlarin daha yeni yeni konustugu cinselligi ,doneminde hz peygambere kadinlar acik acik soru sorup ogreniyorlardi

37
128
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

peşin peşin hüküm vermek doğru değil. Bakalıım ne çıkacak

81
83
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Vay be biz bu dava uğruna yediğimiz sopalar eziyetler sürgünler kendi memleketimde okuyamadım lise ye hakim oldular başka illere aç susuz gittik eğitimimiz heba oldu.Ankarada olanlara bak ...neyse bilelim duyalım.. kanser etmeyin benim gibileri...

124
15
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

lan bu adam ne yapmışta ölümü hak etmiş önce bunu araştırın zaten bulduğunuzda kimin yaptığıda çıkacaktır.

66
6
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title