Haberler

Sinametek'te bu kez animasyon filmi var

Güncelleme:

Havagazı'nda bir "Küçük Prens"

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin büyük ilgi gören sinematek gösterimleri, dünyaca ünlü bir klasiğin animasyon uyarlamasıyla devam ediyor. Antoine de Saint- Exupery'nin unutulmaz çocuk klasiği Küçük Prens'in animasyon uyarlaması, İzmirlilerle tarihi Havagazı Fabrikası'nda buluşacak. 10 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00'de başlayacak olan film, izleyicileri hayal dünyasında gezintiye çıkaracak.

Yönetmenliğini Mark Osborne'un yaptığı filmin merkezinde küçük bir kız çocuğu bulunuyor. Annesi tarafından artık yetişkinlerin dünyasına hazırlanan, çocukluktan çıkmak üzere olan kız, tuhaf ancak iyi yürekli bir adam olan komşuları pilot ile tanışınca her şey değişir. Pilot, bir zamanlar tanıdığı Küçük Prens aracılığıyla girdiği ve her şeyin mümkün olduğu dünyanın kapılarını kıza da açar. Fransa ve Kanada ortak yapımı olan filmi Jeff Bridges, Rachel McAdams ve Paul Rudd gibi ünlü yıldızlar seslendiriyor. Her yaş grubundan izleyiciye açık olan film, ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Exupery Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title