Haberler

Şimdi sergi zamanı

Güncelleme:

Resim ve fotoğrafın yanısıra el dokuması ve tekstil malzemelerden hazırlanan resimlerin de yer alacağı sergiler, Büyükşehir'e ait sanat mekanlarına ayrı bir renk katacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayında 6 farklı sergiyi görücüye çıkarıyor.

Açtığı birbirinden seçkin sergilerle kentin kültür sanat hayatına renk katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayındaki sanat takvimiyle yine göz dolduruyor. Sanatseverler, Büyükşehir Belediyesi'ne ait farklı sanat mekanlarındaki sergileri zevkle gezme imkanı bulacak. Program şöyle:

Bu ayki takvimde 1-15 Ekim 2016 tarihleri arasında çok anlamlı bir sergi yer alıyor. Sureti Alem Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından lösemili çocuklar yararına düzenlenen karma fotoğraf sergisi, 1 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 18.00'de Çetin Emeç Sanat Galerisi'nde görücüye çıkacak.

Aynı gün saat 20.00'de ise fotoğraf sanatçısı Cem Demirel'in eserlerinden oluşan "Kişi'nin" başlıklı portre fotoğraf sergisi Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde açılacak. Serginin küratörlüğünü İlknur Güneş üstlenirken, sergide sanat danışmanı olarak Deniz Can'ın imzası bulunuyor. Görsel editör ise Berkin Öğüt. Sergi 11 Ekim'e kadar açık kalacak.

6-13 Ekim 2016 tarihlerinde ise Gizem Gürses ile Erdal Dinçer'in fotoğraflarından oluşan 'Bir Aile Sergisi… Renkler ve Sözler, Konuşan Fotoğraflar' başlıklı sergi sanat tutkunlarının beğenisine sunulacak. Serginin açılışı, Kültürpark İzmir Sanat'ta 6 Ekim'de saat 18.00'de.

Bir başka seçkin sergi ise 13-24 Ekim 2016 tarihlerinde Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde gezilebilir. Simla Uğur'un el dokuması ve tekstil malzemelerinden hazırladığı resim sergisi, 13 Ekim 2016 Perşembe günü saat 20.00'de açılacak.

Hatice Doğan'ın resimlerinden oluşan resim sergisi, 19 -31 Ekim 2016 Çetin Emeç Sanat Galerisi'nde görülebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çetin Emeç Güncel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title