Haberler

Siirt Valisi'nin Köy Gezisinde Trafik Kazası

Siirt Valisi Çolak'ın köy gezisine eşlik eden Jandarma timini taşıyan askeri zırhlı aracın, sivil bir minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7'si asker 9 kişi yaralandı.

Siirt Valisi Musa Çolak'ın köy gezisine eşlik eden Jandarma timini taşıyan askeri zırhlı aracın, sivil bir minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7'si asker 9 kişi yaralandı.

Bugün saat 15.30 sıralarında Ekmekçiler Köyü'nde incelemelerde bulunduktan sonra dönen Vali Musak Çolak'ı koruyan askeri zırhlı araç, karşı yönden gelen Abdulhakim Aşan yönetimindeki 56 AR 200 plakalı özel araç ile Doğu Kışlası yakınlarında çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında, askeri araçta bulunan Bülent Olgun, Halil Demir, Hakan Payalan, Semih Talu, Recep Mandal, Yusuf Yaşar, Abdulselam Can ve Cihan Keskin adlı jandarma erleri ile Abdulhakim Aşan ve Halil Demir adlı sivil vatandaşlar yaralandı. Asker ve sivil yaralılar, çevredeki vatandaşlar ve ambulanslar tarafından Siirt Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.

Olaydan sonra hastaneye gelen Vali Musa Çolak ile 3'üncü Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Şahin İşleyen, yaralıları ziyaret ederek tedavileri konusunda doktorlardan bilgi aldı. Ziyaret sonrası hastane çıkışında konuşan Vali Musa Çolak, "Eruh tarafından, Siirt merkeze gelmek üzere hareket halindeki Jandarma Komutanlığı'mıza bağlı yol güvenliği ile ilgili zırhlı aracımız, yine bir sivil vatandaşın kullanmış olduğu minibüsle çarpışması sonucu, askeri araç içerisinde bulunan 7 askerimiz yaralanmış ve bu evlatlarımızın tedavilerine başlanmıştır. Tüm doktor arkadaşlarımızı seferber ettik" dedi.

Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, adı açıklanmayan bir askerle sivil araç sürücüsü Abdulhakim Aşan'ın durumunun ağır olduğunu açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title