Haberler

Şifa Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete Girdi

Güncelleme:

Yozgat'ta faaliyet gösteren Özel Yozgat Şifa Hastanesi sağlık hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek yoğun bakım ve yeni doğan ünitesi açtı.

İzole oda ile birlikte 7 yataklı yoğun bakım ünitesinin açılış töreninde konuşan Vali Abdulkadir Yazıcı, yoğun bakım ünitesi ile Yozgat'ın sağlık alanında gösterdiği gelişmelere bir yenisinin daha eklendiğini söyledi.

Açılışı yapılacak yoğun bakım ünitesinin, son yıllarda sağlık alanındaki yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiren Yozgat için önemli olduğunu kaydeden Yazıcı, "Bu açılış ilimizin gelişimi açısından önemli bir aşama. Sürekli önümüze bakıp, sürekli gelişme kaydedip, kurum ve kuruluşlarımızı güçlendirmemiz, insanlarımızı rahat ettirmemiz ve ihtiyaçlarını görmemiz halinde ilimizin daha da gelişeceğine inanıyorum" dedi.

Temeli atılan Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin de Yozgat'ta önemli gelişmeleri ve değişimleri beraberinde getireceğini vurgulayan Yazıcı, Şifa Hastanesi'nin de sağlık alanında gösterdiği gelişmeler ve Yozgat'taki yatırımları sebebiyle önemli bir hizmet yaptıklarını kaydetti.

Vali Yazıcı, tüm hastalara acil şifalar dilerken açılan yoğun bakım ünitesinin Yozgat'a hayırlı olmasını diledi.

Açılışta Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer de Şifa Hastanesi'nin gelişimini sürdürdüğünü ve açılışı yapılan yeni ünitenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Özel Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Doğan ise yoğun bakım ünitelerinin hastaneye maliyetinin yaklaşık 1 milyon TL'yi bulduğunu dikkat çekerek şimdiye kadar hastaneye yatırımlarının 30 milyon TL'yi bulduğunu vurguladı.

Açılışa, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Durgun, Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Fatih Şahin, SGK İl Müdürü İsmail Yılmaz, Yimpaş Yozgatspor Kulübü Başkanı Nurullah Nurdoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title