Haberler

"Sezon Modasını Saçınla Yansıt"

Güncelleme:

En moda saçlar TONI&GUY saç bakım ve şekillendirme ürünleriyle sokağa taşınıyor.

TONI&GUY Hair Meet Wardrobe "sezon modasını saçınla yansıt" diyor!

Moda kulislerinin vazgeçilmez saç bakım ve şekillendirme ürünleri markası TONI&GUY Hair Meet Wardrobe, Glamour, Casual, Classic ve Creative serileriyle modayı sokağa taşıyor. Her yıl Londra Moda Haftası'na damgasını vuran TONI&GUY Hair Meet Wardrobe, "asıl stil saçını kıyafetine değil, kıyafetini saçına uydurmaktır, çünkü asıl aksesuar saçındır" felsefesiyle İlkbahar-Yaz 2013'ün trendlerini belirliyor.

Profesyonel salon tecrübesini yansıtan ürünleri 2009 yılında saç bakım ve şekillendirme ürünleriyle Unilever çatısı altına giren İngiliz TONI&GUY, stili belirleyen esas unsurun saç olduğu savunan TONI&GUY Hair Meet Wardobe'u moda kulislerinden sokağa yansıtıyor. Markanın global saç elçisi Mark Hampton, TONI&GUY Hair Meet Wardrobe kültürünü markanın saç bakım ve şekillendirme ürünleri Glamour, Casual, Classic ve Creative serileri için yeniden yorumlayarak İlkbahar-Yaz'13 trendlerini belirledi. Saç elçisi Mark Hampton, sezonun saç trendlerini vitrine çıkaracak hayranlık uyandırıcı tasarımlar yaratarak tasarımcıların modellerine karşı dört stil koleksiyonunun stilini eşleştirdi.

Sezon modasını saçınla yansıt

TONI&GUY Hair Meet Wardrobe'un "sezon modasını saçınla yansıt" felsefesine kendi damgasını vuran Mark Hampton, İlkbahar-Yaz'13 sezonu boyunca ve sonrasında, TONI&GUY Hair Meet Wardrobe şekillendirme koleksiyonlarıyla çalışıp her tarza uygun modeller yaratacak. Sezon modasını saçlarında görmek isteyenler, markanın şekillendirme kategorisi altında yer alan Casual, Classic, Glamour ve Creative koleksiyonlarındaki ürünlerle bu isteklerini artık kendileri karşılayabilecekler. Dünyadaki moda trendlerine uygun saç tasarımlarını kendilerine uygulamak isteyenler www.sacintarzin.com adresindeki videolar ve diğer zengin içeriklerle kendilerinin saç tasarımcısı olabilecekler.

4 tarza 4 slogan

TONI&GUY Hair Meet Wardrobe, dört farklı koleksiyonu İlkbahar-Yaz'13 sezonu için dört sloganla yeniden yorumladı.

Motton rahatlıksa (Casual koleksiyonu): Zamanın hızına, hayatın karmaşasına inat, pratik, kolay ve doğal bir stil sunuyor. Seride, Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey, Şekillendirici & Yağ Emici Saç Pudrası, Esnek Tutuşlu Saç Spreyi yer alıyor.

Klasikler ölmez diyorsan (Classic koleksiyonu): Adı üzerinde, asla demode olmayan zamanın ötesinde bir stil. Parlaklık Verici Serum, Bukle Belirginleştirici Sprey, Orta Tutuşlu Saç Spreyi ile bu saçlara sahip olmak zor değil.

Gösterişten yanaysan (Glamour koleksiyonu): Eğlenmesini bilen, gösterişli, her an gözleri üzerine çekebilen bir stil. Serinin ürünleri, Işıltı Verici Köpük, Nemlendirici & Parlaklık Verici Sprey, Işıltı Verici & Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum ve Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi.

Yaratacı ruhlara (Creative koleksiyonu): Hayatı uçlarda ve sınırları zorlayarak yaşayan her zaman farklı ve cesur… Yaratıcı saçlar için, Şekillendirici Krem Jöle, Ekstra Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi yetiyor.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatları:

Şampuan ve Saç Kremleri: 35 TL

Kuru Şampuan: 40 TL

Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey: 34 TL

Işıltı Verici & Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum: 40 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Unilever Glamour Londra Moda Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kabine Toplantısı sonrası yeni anayasa mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kabine Toplantısı sonrası yeni anayasa mesajı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title