Haberler

Serteser Fena Fırçaladı

Oda Başkanından KEKA Genel Sekreteri'ne 'Randevu' Fırçası.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser, randevu saatine 1.5 saat geç gelen Kuzey Ege Kalkınma Ajansı (KEKA) Genel Sekreteri Hüsamettin İnanç'a sert tepki gösterdi.

İnanç'ı azarlayan Serteser, toplantıyı da iptal etti.

Manisa, Afyonkarahisar, Uşak ile Kütahya illerini kapsayan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe'nin yaptığı KEKA heyeti, Afyonkarahisar'a bir gezi düzenlendi. KEKA Genel Sekreteri Hüsamettin İnanç başkanlığındaki uzmanlardan oluşan 18 kişilik heyet, ilk olarak Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mustafa Akdoğan'ı ziyaret etti. Heyet daha sonra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı da ziyaret ederek, kent hakkında bilgi aldı. ATSO'da saat 10.30'da yapılacak olan değerlendirme ve bilgilendirme toplantısına katılacak KEKA heyetini, Vali Yardımcısı Niyazi Ergut, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu ve üyeler uzun süre bekledi. Bazı üyeler duruma tepki göstererek toplantı salonunu terk etti. Toplantıya 1.5 saat geç kalan KEKA heyeti, burada beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı.

ATSO Başkanı Serteser'in sert tepkisiyle karşılaşan İnanç, salondakilerden özür diledi. İnanç'ı azarlayan Serteser, "Ciddiyetsiz bir randevu anlayışı oldu. Toplantıyı iptal ediyoruz. Uzun bir süre sizi bekledik. Bu hiç hoş olmadı. Buna kayıtsız kalmayacağız. Sizi Yönetim Kurulu Başkanı'na şikayet edeceğim" dedi.

KEKA heyeti daha sonra ATSO'dan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title