Haberler

Şereflikoçhisar Belediyesi, üniversite öğrencilerini otel ve öğretmenevinde misafir ediyor

Güncelleme:

Ankara'da Şereflikoçhisar Belediyesi, kiralık ev, yurt ve pansiyon bulamayan veya yurt işlemleri devam eden üniversite öğrencileri otel ve öğretmenevinde misafir ediyor.

Ankara'da Şereflikoçhisar Belediyesi, kiralık ev, yurt ve pansiyon bulamayan veya yurt işlemleri devam eden üniversite öğrencileri otel ve öğretmenevinde misafir ediyor.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin fakültesi ve meslek yüksekokulunun bulunduğu Şereflikoçhisar ilçesinde Belediye, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarındaki işlemleri devam eden veya yurt, kiralık ev ve pansiyon arayan üniversite öğrencilerine, mağduriyet yaşamamaları için öğretmenevi ve otellerde konaklama imkanı sunuyor.

Belediye Başkanı Memiş Çelik, üniversite öğrencilerinin konaklama ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, "İlçemize ülkemizin birçok noktasından üniversite eğitimleri için gelen kardeşlerimizi, kalacak yerle ilgili işlemleri tamamlanana kadar mağduriyet yaşamamaları için öğretmenevi ve otellerde misafir ediyoruz. Üniversite öğrencilerimizin konakladıkları süre zarfında masraflarını Belediye olarak karşılıyoruz." dedi.

Ailelerinden uzakta olan öğrencileri kardeşi ve evladı olarak gördüklerini dile getiren Çelik, "Üniversite öğrencilerimizin ilçemizde rahat ve huzurlu şekilde eğitimlerini tamamlamaları için üzerimize düşen görevi fazlasını yapıyoruz. 4 Ekim'de başlayacak akademik takvim öncesinde üniversite öğrencilerinin konaklama ihtiyaçlarının karşılanması için başvuruları kabul ediyoruz. İlçemize gelen hiçbir öğrencimiz mağdur kalmayacak." ifadesini kullandı.

Çelik, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Şereflikoçhisar Yurt Müdürü Yusuf Kuyu ile öğrencilerin yurt taleplerinin karşılanması, değerlendirme çalışmalarıyla alakalı görüşme gerçekleştirildiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Şereflikoçhisar Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title