Haberler

Selendi'de Trafik Kazası: 5 Yaralı

Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kazada 4 yaşındaki üçüzler, otomobilden hafif yaralı olarak çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Demirci Simav yolu Şehirlioğlu köyü yakınlarında meydana geldi. Şerif Ali D.'nin (77) kullandığı 45 U 1365 plakalı otomobil, Çanşa köyünden Selendi istikametine giderken aynı yönde seyir halinde olan ve plakası tespit edilemeyen aracın sıkıştırması sonucu takla attı. Araç içerisinde bulunan 4 yaşındaki üçüzler Sıla, Yiğit ve Barış ile anneleri Sahura E. ile sürücü Şerif Ali D. hafif yaralı olarak çıkarıldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından yaralılar Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazaya sebebiyet veren ve plakası henüz tespit edilemeyen özel otomobilin yakalanması için çalışma başlatıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şerif Ali Demirci Selendi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title