Haberler

Selendi Artık Hizmete Uzak Değil

Güncelleme:

Cengiz Ergün, Selendi Belediye Başkanı Ecz. Nurullah Savaş ve Selendi Spor Kulüp yöneticilerini ağırladı.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi Belediye Başkanı Ecz. Nurullah Savaş ve Selendi Spor Kulüp yöneticilerini ağırladı. Manisa'nın en uzak ilçesi olan Selendi'ye en fazla yatırımı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçeye girişte yer alan bulvarın düzenlenmesi için ihalenin yapıldığını, orada çalışmaların kısa sürede başlayacağını müjdeledi.

Selendi Belediye Başkanı Ecz. Nurullah Savaş, Selendi Spor yöneticileri ile birlikte Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu. Selendi'nin yıllardır Manisa'ya uzak olmasından dolayı ihmal edildiğini belirten Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, "Ama sizin döneminizle beraber bu ihmal edilmişlik bir kenara bırakıldı ve gönül köprüleri kuruldu. Bunu sizin Selendi ziyaretinizde de dile getirmiştik. Bugünkü ziyaretimiz de, sizlerin Selendi ziyaretinizde belirtmiş olduğunuz köylerimizin eksikliklerini projelendirilmiş haliyle takdim edelim ve sizleri de ziyaret edelim istedik. Selendi Belediyespor Yönetim Kurulumuz, sizin sporu sevmenizden dolayı onlar da sizleri ziyaret etmek istediler. Tabi bu ziyaretlerimiz belli taleplerimizin yanında, size olan şükranlarımızı da iletmek. Çünkü gerçekten 7'den 70'e herkes belki şahsen sizi tanımıyor ama gıyaben size Allah razı olsun diyenler, teşekkür edenler oldukça fazla. Selendi'nin köyünde, kentinde tanınmış durumdasınız. Biz gerçekten sizin Selendi'ye bakışınızdan, sizinle birlikte çalışmaktan çok mutluyuz, memnunuz. Bir kez daha bütün Selendililer adına teşekkür ediyoruz" dedi.

En fazla hizmet ve destek Selendi'ye

Ziyaretleri nedeniyle Selendi Belediye Başkanı Savaş ve Selendi Spor yönetimine teşekkür eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Ata sporumuz olan cirit festivali vesilesiyle Selendili vatandaşlarımızla birlikte olmuştuk. Oradaki etkinlikleri izlemiştik. Bizi orada en güzel şekilde ağırlamıştınız, bu nedenle bir kez daha teşekkür ediyorum. Tabi Manisa Belediyesi'nin bugün gelmiş olduğu noktada en fazla yatırımımızı Selendi ilçesine her ne kadar en uzakta olsa da, en fazla hizmeti ve desteği oraya verdik. Taş kaplamasından bütün asfaltlamasına kadar, şuan ilçeye girişin bulvar düzenleme ve aydınlatmalarının da ihalesini yaptık. İnşallah bittiğinde de çok güzel bir şekilde oraları hep beraber açmak bizlere nasip olur. Tabi Selendispor'a da yapabileceğimiz ne varsa elimizden geleni yaparız. Sporun içinden gelen biri olarak özellikle amatör sporun yaşadığı sıkıntıları en iyi şekilde bilenlerdeniz. Üzerimize düşen ne varsa, kanuni çerçevede bunları yerine getiririz. Ben bir kez daha hepinize hoş geldiniz diyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nurullah Savaş Cengiz Ergün Selendi Güncel Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title