Haberler

Selçuk BESYO Modern Binasına Kavuştu

Güncelleme:

Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, 17 Aralık 2013 tarihinde Başbakan Erdoğan'ın açılışını yaptığı yeni hizmet binasına taşındı.

Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, yapımı tamamlanarak 17 Aralık 2013 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan yeni hizmet binasına taşındı. 4 kattan oluşan oluşan ve 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip okul binası modern mimari anlayaşıyla dizayn edildi. Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, "Spor salonları, derslikleri ve laboratuvarlarıyla Üniversitemize yakışır bir bina ortaya çıktı. Konya, Türkiye'nin en modern BESYO binalarından birine sahip oldu." dedi.

1.5 YILDA TAMAMLANDI

Yapımına 8 Mayıs 2012'de başlanan yeni okul binası 17 Aralık 2013'te tamamlandı.
Eski okul binasından 4 kat daha büyük olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun yeni binasının 10 bin metrekare kapalı alana sahip olduğu bildirildi.

BESYO Müdürü Nizamettin Çiftçi, yeni binalarında eğitim-öğretime başladıklarını belirterek, "Binamızda 11 sportif çalışma salonu, 1 performans ölçüm laboratuvarı, 13 derslik, 1 bilgisayar laboratuvarı,1 kütüphane, 57 öğretim elemanı odası, 2 bölüm labarotuvarı, 2 seminer salonu, 1 brifing salonu, 1 biyokimya labarotuvarı ve 1 biyomekanik ve kinatropometre labarotuvarı bulunuyor. Yeni binamız modern mimarisi ile Türkiye'nin en iyi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarından biri konumunda." dedi.

Binanın Selçuk Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı denetiminde 6 milyon 400 bin TL malolduğu bildirildi.

DAHA BÜYÜK SPORTİF BAŞARILARIN HABERCİSİ

BESYO binasının tamamlanmasıyla üniversite bünyesindeki uygulama alanları ve spor salonlarının sayılarının arttığını belirten Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, "Spor salonları, derslikleri ve laboratuvarlarıyla Selçuk Üniversitesi'ne yakışan bir yapı ortaya çıktı. Okulumuz yeni binasında eğitim-öğretime başladı. Konya, Türkiye'nin en modern BESYO binalarından birine sahip oldu Selçuk Üniversitesi bugüne kadar sporun bir çok branşında önemli başarılar elde etti. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemlerde sportif alanda daha büyük başarılara imza atacağız. Yeni binamız, üniversitemiz, şehrimiz ve ülkemize hayırlı olsun. Başlangıcından bu yana binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Selçuk Üniversitesi Hakkı Gökbel Türkiye Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title