Haberler

Selçuk Bayraktar'dan yeni iftar paylaşımı: Anacığımla baş başa iş yerinde iftar yaptık

Güncelleme:

Ayasofya'daki iftar paylaşımıyla gündem olan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, bu kez annesi Canan Bayraktar ile iftar yaptığı fotoğrafı paylaşarak "Bu akşam da iftarı anacığımla iş yerinde baş başa yaptık" ifadelerini kullandı. Söz konusu paylaşıma kısa zamanda on binlerce beğeni geldi.

Geçtiğimiz günlerde Ayasofya'da eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile yaptığı iftar paylaşımı çok konuşulan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Selçuk Bayraktar'dan yeni iftar paylaşımı: Anacığımla baş başa iş yerinde iftar yaptık

"İFTARI ANACIĞIMLA BAŞ BAŞA YAPTIK"

Bu kez annesi Canan Bayraktar ile iş yerinde iftar yaptığı fotoğrafı paylaşan Selçuk Bayraktar, "Bu akşam da iftarı anacığımla iş yerinde baş başa yaptık" ifadelerini kullandı.

Bayraktar'ın paylaşımı sosyal medyada kısa zamanda on binlerce beğeni aldı.

Selçuk Bayraktar'dan yeni iftar paylaşımı: Anacığımla baş başa iş yerinde iftar yaptık

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Selçuk Bayraktar İftar Haberler

500

Yorumlar (34)

mardinli yiğit:

bizi çok ilgilendiren bir konu değil. bende annemle iftar yapıyorum ne var bunda!

68
191
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Sen sosyal medya hesabında yaptıklarınn da bizi ilgilendirmiyor. niye paylaşıyorsun? Selçuk Bayraktar ın sevenleri takipçileri için yapılmış bi haber senin gibiler için değil.

yanıt135
yanıt31
Hasann hasann:

RABBİM SELÇUK BAYRAKTAR GİBİ KARDEŞLERİMİZİN SAYISINI ARTIRSIN. O mübarek Annenin ellerinden öpüyoruz.

175
27
yanıtYanıtla
anti khalkedon:

Herşeyi particiliğe ve dine bağlamayın Helal olsun yolu açıkolsun Gerçek vatansever bir evlat Din simsarcılığı yapmadan 'ülkeye katkı sağlıyor

160
25
yanıtYanıtla
Bülent Tekelioğlu:

Adam harbiden ülkesi için bişeylwr yapıyor helal süt emmiş. Hangi iktidar gelirsen gelsin. Bu genci harcarlarsa ülke için büyük kayıp olur

163
21
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Zamanında DEvrim arabasını, Nuri Demirağ'ın uçak fabrikasını ve Nuri killigil in silah fabrikasını kapatanlar havaya uçuranlar RTE gittiğinde bu adamın İHA fabrikasını da kapatır.

yanıt56
yanıt16
sem sem:

buna katılıyorum hangi parti gelirse gelsin sivrilen aklı çalışan zeki insanlar siyaset üzeridir herzaman kıymetleri verilmelidir söz konusu vatandır vatanın büyümesidir partiler teferruat kalır bilim yapan herkes her parti döneminde baştacı olmalıdır

yanıt26
yanıt1
Vez gez:

Ömrü uzun olsun, aklımdaki sorular cevap buldu. Bu kadar önemli iş yapip neden kibir yok neden korku yok gibi sorular annemizi görünce cevap buldu.

146
21
yanıtYanıtla
M.E Ö:

Mevlam yar ve yardımcın olsun.Kardeşim Allah senin gibi insanlarımızın sayısını artırsın.

148
17
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

bu adamin yaptigini yillar once baska bir goruse sahip insalr yapti , deger vermediniz simdi mi deger veriyorusunuz boyle durumlara?

25
112
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title