Haberler

Selami Şahin Harbiye'de Konser Verdi

Türk müziğinin usta isimlerinden Selami Şahin, İstanbul'da hayranlarıyla bir araya geldi.

Türk müziğinin usta isimlerinden Selami Şahin, İstanbul'da hayranlarıyla bir araya geldi.

Müzikal kariyerinde 50 yılını dolduran ünlü sanatçı, "Eskimeyen Şarkılar" konseptiyle Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi.

Konser öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Şahin, "eser" kelimesinin kendisi için kalıcı ve unutulmaz anlamlar taşıdığını belirterek, "Kalıcı eserler yaptığım ve halk tarafından beğenildiğim için çok mutluyum." dedi.

Şahin, 1975 yılında "Altın Kelebek" ödülleri kapsamında "Sen Mevsimler Gibisin" adlı şarkısıyla "Yılın Eseri" ödülüne değer görüldüğünü hatırlatarak, "İlk şarkımdı ve birincilik ödülü aldı. O günü hiç unutamam. Ağlamaktan teşekkür edemedim. Sonra daha iyi besteler yapmaya çalıştım hep. Şükürler olsun başardık tabii." ifadelerini kullandı.

İki yıl aradan sonra yeni bir albüm hazırlığı içinde olduğunu da aktaran usta sanatçı, albümde 12 yeni şarkının yer alacağını sözlerine ekledi.

Konserin sunuculuğunu üstlenen Yosi Mizrahi ise Selami Şahin'in şarkılarıyla büyüdüğünü dile getirerek, sanatçının yüreğe dokunan, sevilen birçok eserinin olduğunu söyledi.

Yaklaşık 2 saat süren konserde Şahin, 1970, 1980 ve 1990'larda müzikseverlerle buluşturduğu şarkıları söyledi.

Aralarında "Yalancısın Sevgilim", "Dostlarım" ve "Sen Mevsimler Gibisin"in bulunduğu birçok sevilen eserini seslendiren Şahin, "Seninle Başım Dertte" adlı şarkısında ise oğlu Lider Şahin'le düet yaptı.

Bir davul gösterisinin de izlenime sunulduğu konserde ünlü sanatçıya, 14 kişilik bir orkestra ile 2 vokalist eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Selami Şahin Harbiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title