Haberler

Sekiz Polisin Şehit Edilmesi

Bingöl'ün Karlıova ilçesi yakınlarında sekiz polisin şehit olmasından sonra Bingöl Milletvekili ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Elazığ'a gelerek buradan Bingöl'e gitti.

Bingöl'ün Karlıova ilçesi yakınlarında sekiz polisin şehit olmasından sonra Bingöl Milletvekili ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Elazığ'a gelerek buradan Bingöl'e gitti. Bakan Yılmaz, Elazığ havaalanında yaptığı açıklamada,"Bunlar bizim hiçbir zaman sabrımızı ve kararlılığımızı doğru yolda yürüttüğümüz politikalarımızı değiştirecek hadiseler değildir. Ne yaparsa yapsın terör, ne yöntemi kullanırsa kullansın Türkiye Cumhuriyeti bildiği yolda yürümeye devam edecek inşallah ve hiçbir şekilde amaçlarına ulaşamayacaklar" dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, bir terör saldırısı yaşadığımızı belirterek şunları söyledi: "Bingöl Karlıova yakınlarında 8 polis kardeşimiz şehit oldu. Biri yoğun bakımda olmak üzre 7 kardeşimiz yaralı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılara şifalar diliyorum. Emniyet genel müdürlüğüne ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bunlar bizim hiçbir zaman sabrımızı ve kararlılığımızı doğru yolda yürüttüğümüz politikalarımızı değiştirecek hadiseler değildir. Ne yaparsa yapsın terör, ne yöntemi kullanırsa kullansın Türkiye Cumhuriyeti bildiği yolda yürümeye devam edecek inşallah. Bunlar hiçbir şekilde amaçlarına ulaşamayacaklar. Tabii çok üzüntülüyüz. Ben olayı Seydişehir'de öğrendim. Yarıda keserek Ankara'ya döndüm. Buraya Emniyet Genel Müdürümüzle geldik. Buradan da Bingöl'e hareket edeceğiz. Yaralılarımızı ziyaret edip şehitlerimizi memleketlerine uğurlayacağız."

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar da herkese baş sağlığı dileyerek "Allah sabır versin şehitlerimizin ailelerine devlet olarak biz gereğini yapacağız. Kanları yerde kalmayacak Bu klasik bir laf gibi ama göreceksiniz bunu. Kanları yerde kalmayacak" dedi.

Bakan Cevdet Yılmaz ile birlikte Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılaçlar,Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak, Terör Daire Başkanı Cihangir Çelik de Elazığ'dan helikopterle Bingöl'e gitti. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Karlıova Elazığ Bingöl Politika Güncel Haberler

title