Haberler

Son dakika haberi... Şehit yakınları, gaziler ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz hizmet verecek düğün salonu açıldı

Güncelleme:

Son dakika haberine göre Adıyaman'ın Besni ilçesinde yaşayan iş adamı Cuma Ekinci, ihtiyaç sahibi bir ailenin düğününü organize etmeyi düşündüğü salonların kiralama bedelini yüksek bulması üzerine sadece yetim, öksüz, şehit yakını, gaziler ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz hizmet vermesi için düğün salonu açtı.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yaşayan iş adamı Cuma Ekinci, ihtiyaç sahibi bir ailenin düğününü organize etmeyi düşündüğü salonların kiralama bedelini yüksek bulması üzerine sadece yetim, öksüz, şehit yakını, gaziler ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz hizmet vermesi için düğün salonu açtı.

İlçede yaptığı hayırlarla tanınan Cuma Ekinci, yaklaşık 1 yıl önce kendisine ulaşan ihtiyaç sahibi çiftin düğünü için salon işletmecileriyle görüştü.

Salon kiralama bedellerini yüksek bulan Ekinci, bunun üzerine 2 dönümlük kendi arazisinde yetim, öksüz, şehit yakını, gaziler ve ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek düğün salonunu hizmete açtı.

Cuma Ekinci, AA muhabirine, uzun zamandan bu yana imkanları dahilinde ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalıştığını söyledi.

İlçede ihtiyaç sahibi ailelerin kendisiyle iletişime geçtiğini anlatan Ekinci, "Geçen yıl bir ihtiyaç sahibi ailenin düğünü yapalım dedik ve ucuza düğün salonu bulamadık. Bu yüzden ihtiyaç sahipleri için burayı kurduk. Bu kadar yüksek fiyatlarla gariban aileler nasıl düğün yapar diye düşündüm. Bu salondan artık garibanlar, yetimler, öksüzler, şehit yakınları ve gazilerimiz için bedava düğün yapacağız." dedi.

"Pasta ve tatlısı da bizden"

Arazinin kendisine ait olması dolayısıyla çok ciddi bir yatırıma ihtiyaç duymadan salonu kurduğunu dile getiren Ekinci, şöyle devam etti:

"Düğün için yer bizden. Yeri geldiğinde pasta ve tatlısı da bizden. Kendilerinden kamera, müzik, çay ve su gibi ücretleri de almıyoruz. Bir anlamda her şey tamamen bedava. Bana bir dua etmeleri yeter. İsterim ki iş adamları, hayırseverler de bu tür proje yaparlar çünkü inanıyorum ki gariban gülerse dünya güler. İlçede düğün ve sünnet organizasyonu yapmayı düşünen ve durumu olmayan herkesi bekliyorum."

Cuma Ekinci'nin eşi Filiz Ekinci de eşinin düğün salonu fikrini ilk kendisine anlattığını, buna çok sıcak baktığını söyledi.

Her zaman eşinin yanında olduğunu belirten Filiz Ekinci, eşiyle gurur duyduğunu dile getirdi.

Yakınlarının düğünü için salona gelen vatandaşlardan Leyla Çolak ise "İlçede herkes Cuma abiyi tanır. Herkes kendisinden çok memnun. Bizler de kendisine teşekkür ediyoruz. Bu düğün salonu herkesin faydalanabileceği bir salon. Kendisinden Allah razı olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ekinci Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
title