Haberler

Şehit Pilotlar İçin Görkemli Anıt

Güncelleme:

İzmir'de, düşen uçakta şehit olan pilotlar anısına yaptırılan anıt ve yeniden düzenlenen park törenle açıldı.

İzmir'de, geçen yıl 14 Temmuz'da Çiğli 2'nci Ana Jet Üssü'nden kalktıktan sonra motor arızası nedeniyle Güzelbahçe sahillerine düşen uçakta şehit olan pilotlar Yüzbaşı Hasan Öztürk ve Teğmen Erol Er anısına yaptırılan anıt ve yeniden düzenlenen park törenle açıldı.

Şehit pilot Yüzbaşı Hasan Öztürk ve şehit Teğmen Erol Er'in anısına T-37 eğitim uçağının düştüğü sahilin karşısına yaptırılan anıtın açılışı için tören yapıldı.

Törene şehit pilotların ailelerinin yanı sıra, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Hava Eğitim Komutanı Korgeneral Akın Öztürk, NATO Hava Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Atilla Özler, Maltepe Askeri Lisesi Okul Komutanı Kurmay Albay Abdülkerim Ünlü, Güzelbahçe Kaymakamı Ekrem Büyükata, Narlıdere Kaymakamı Osman Canbaba, CHP İzmir Milletvekilleri Mehmet Ali Susam, Mustafa Moroğlu ve Musa Çam, CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Urla Belediye Başkanı

Selçuk Karaosmanoğlu,

belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda subay astsubay ile vatandaşlar katıldı.

ŞEHİT EŞİNDEN ANLAMLI KONUŞMA

Törende konuşan Şehit Pilot Yüzbaşı Hasan Öztürk'ün eşi Hacer Öztürk, eşinin ismini yaşattığı için Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve meclis üyelerine teşekkür ederek

"Güzelbahçelilerin bu vefasını unutmam mümkün değil. Devletimizin sıcak yüzünü ilk kez burada gördüm, çok mutluyum" dedi.

Güzelbahçe Kaymakamı Ekrem Büyükata da yaptığı konuşmada, anıt ve parkı yaptırdığı için Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye teşekkür etti.

Çanakkale Zaferi'nin 97'nci yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde tüm şehitlere Tanrı'dan rahmet dileyen Başkan Mustafa İnce, şehit pilotları rahmetle andı, yakınlarına baş sağlığı diledi, törene katıldıkları için teşekkür etti. İnce, "Hayatları pahasına canlarını feda ederek Güzelbahçe'yi büyük bir faciadan kurtaran iki vatan evladımızın ismini yaptığımız bu anıtla yaşatmak istiyoruz" diye konuştu. Tören askeri bando eşliğinde anıtın açılması ve ardından verilen kokteyl ile sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa İnce Güzelbahçe İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
title