Haberler

Şehit Ailesinden Özhaseki'ye Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Siirt'in Pervari ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Onur Karasungur'un ailesi, Özhaseki'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Siirt'in Pervari İlçesi'nde şehit olan 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Onur Karasungur'un ailesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nce kendilerine TOKİ'den tahsis edilen ev için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özhaseki, şehit ailesine sabırlar dileyerek "Cenab-ı Hakk, annesinin, sizlerin içini ferahlatsın. Bu terör belası inşallah bir an önce son bulur da kimsenin ocağı sönmez" dedi.

Ateşin düştüğü yeri yaktığını söyleyen Başkan Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi olarak şehit ailelerine ellerinden gelen her türlü desteği vermeye çalıştıklarını ifade ederek Karasungur ailesine evin döşenmesi noktasında da destek sözü verdi.

Şehit Uzman Çavuş Onur Karasungur'un babası Bilgi Karasungur ve beraberindeki yakınları ise Başkan Özhaseki'ye kendilerini yalnız bırakmayarak acılarına ortak olduğu için ve TOKİ'de tahsis edilen ev için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Özhaseki Kayseri Pervari Siirt Güncel Haberler

title