Haberler

Sedat Peker'in oğlu sessizliğini Tarkan'ın şarkısıyla bozdu: Geççek, çok az kaldı

Güncelleme:

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ve ailesi en son Dubai'ye gitmişti. Buradan videolar paylaşan Peker, daha sonra can güvenliği için sessiz kaldığını belirtmişti. Peker ailesinin uzun süren sessizliğini Celal Han Peker bozdu. Sedat Peker'in oğlu, Tarkan'ın kısa sürede gündeme oturan yeni şarkısını paylaşıp "Geççek, çok az kaldı" paylaşımını yaptı.

Uzun süredir ailesiyle birlikte Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, buradan yaptığı Youtube paylaşımlarıyla gündem olmuştu. Daha sonra Peker'in dijital materyallere erişimi engellemiş, sosyal medyada üzerinden paylaşım yapması yasaklanmıştı.

ŞARKI İLE GERİ DÖNDÜ

Peker ailesinin uzun süren sessizliği, Sedat Peker'in büyük oğlu Celal Han Peker tarafından bozuldu. Peker'in oğlu, önceki akşam yayınlanan ve büyük bir etki yaratan Tarkan'ın "Geççek" klibini paylaştı. Peker paylaşımına, "Geççek çok az kaldı" yazdı.

Peker'in paylaşımı şöyle:

Sedat Peker'in oğlu sessizliğini Tarkan'ın şarkısıyla bozdu: Geççek, çok az kaldı

POLİTİK MESAJ VERDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Tarkan'ın politik bir mesaj verdiği öne sürülen son şarkısının sözleri şu şekilde: "Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek. Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman, o çiçekten günler çok yakın inan. Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek, her şeyin sonu var bu çile de bitçek."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sedat Peker Tarkan Dubai Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500

Yorumlar (18)

Fatih Uludağ:

kudursanızda oyun Erdoğana :) Başkan Erdoğan dombra geliyor :)

274
382
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ilk secimde kim kuduracak görecegiz 2018 genel secimi sonunda bile sayet bahceli kivirmasaydi birak ikdidara gelmesini bu cikar birlikteligi partisi belkide simdiye kadar coktan dagilmisti.

yanıt96
yanıt79
Qwe Qwe:

Tüm hainler biraraya geldi. Hadi bakalım kim kazanacak hep beraber göreceğiz.

296
228
yanıtYanıtla
Deniz Çapa:

Nick name in aktroll olduğunu açıkça beyan ediyor.

yanıt32
yanıt36
sivri :

senden ala hain mi olur denyo

yanıt4
yanıt6
DİYAR BEKİR:

2023 de büyükşehirlerin hepsi yerli ve milli olan cumhur ittifakımıza geçecek ve bu talan soygun ve ihanet son bulacak

116
176
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ne içiyonuz la diyarbakır'da çamaşır suyu filan mı :)

yanıt84
yanıt58
Mazlum Yeşilyaprak:

Elbet birgün geleceksin bu vatana yaptıklarının hesabını vereceksin Köprüden önce son çıkışa geldiniz.Bu sizin son çırponışlarınız Tarkan denen sünepe de sizi kurtaramıyacak tarkanı kim kurtaracak onuda bilmem

146
139
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Ne diyon sen cengaver az sabir çoğu gitti azi kaldi anladinmi cengaver

yanıt58
yanıt62
Hakan Soyadi:

bakıyorum da troller dolmuş bu aralar maaşlar iyi herhalde her konuyu çevirip mağdura yatmaya çalışıyorlar seçimden sonra sizlerin de adalet karşısına çıkacağından eminim

188
96
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title