Haberler

Seçim Sürecine Verilen Destek Büyüyor

Güncelleme:

Yusuf Uzun, aday adaylarıyla bir araya gelerek seçim sürecine verdikleri desteği ve zafere ulaşmanın yollarını konuştu. Uzun, toplantıda birlik mesajları verdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz ile birlikte AK Parti Beylikdüzü Belediye meclis üyesi adayları ve kontenjan adayları ile bir araya geldi. Beylikdüzü Kültür Merkezi VİP Salon'daki toplantıda Başkan Uzun, adaylık sürecinde diğer belediye başkan aday adaylarının da sürece destek verdiğini, güçlü bir şekilde zafere ulaşacaklarını dile getirdi. 30 Mart'taki seçimlere ne şekilde hazırlanacakları konusunda Başkan Uzun ve İlçe Başkanı Demiröz, meclis üyelerini bilgilendirdi, daha sonra toplantıda meclis üyeleri kendilerini tanıttı.

Başkan Uzun toplantıda yaptığı konuşmada, partililerinin çok şanslı olduğunu dile getirdi. Uzun, "Ya başka partili olsaydık. AK Partili olarak anlatacağımız çok işimiz var, ama halkımıza anlatamayacağımız hiçbir işimiz yok. Üç genel seçim, 30 Mart'ta yapılacak seçim ile de üç yerel seçim yaşayacağız. Her seçim de olduğu gibi değerli vatandaşlarımız desteğini daha da artırarak, partimizi iktidara getirdi ve getirmeye devam edecek. Çünkü, partimizin mayası halkımızdır ve biz bu halka ihanet etmedik" diye konuştu.

"Var Gücümüzle Çalışacağız"

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz de konuşmasında partisinin Beylikdüzü'nde eksik sayıda meclis üyesi olmasına rağmen, hiçbir şaibeli işe imza atmadığını dile getirdi. Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol'un da bu yönde sözlerinin olduğunu dile getiren Demiröz, bunun partisi ve Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un imajı için de çok olumlu olduğunu ifade etti. 30 Mart'a kadar var güçleriyle çalışacaklarını dile getiren Demiröz, Beylikdüzü' nde yine zafere ulaşacaklarını belirtti.

Başkan Uzun ve İlçe başkanı Demiröz'ün, meclis üyelerini bilgilendirdiği toplantıda meclis üyeleri de kendilerini tanıttı.

Birlik Mesajları Verildi

Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen aday adayları ile toplantısının ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu Mahallesi sakinleri ile Zirve Dershaneleri'nde toplantıda bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Burada bir konuşma yapan Başkan Uzun, ülkemizin ve milletimizin her zamankinden daha çok birliğe ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "Dini, dili, ırkı ne olursa olsun hepimiz bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıyız. Bu ülke herkese yeter" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Yusuf Uzun Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title