Haberler

Secdeye Vardığı Sırada Can Verdi

Güncelleme:

Kayseri'de bir vatandaş, türbede namaz kılarken hayatını kaybetti. O anlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kayseri'de bulunan Seyyid Burhaneddin Türbesi'ne namaz kılmaya giden bu kişi, secdeye vardığı sırada kalp krizi geçirerek yana yığıldı.

CEMAAT UYUDUĞUNU SANDI

Etrafındakiler secdede uzun süre duran vatandaşın uyuya kaldığını sandılar. Yanında namaz kılıp Kur'an okudular. Ancak acı gerçek 45 dakika sonra güvenlik görevlisinin gelmesiyle ortaya çıktı. Secdeye varan kişinin kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Seyyid Burhaneddin Kayseri Güncel Haberler

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Canlı yayında 'Dilan Polat cezaevinde değil' sözlerine soruşturma başlatıldı

Canlı yayında "Dilan Polat cezaevinde değil" sözlerine soruşturma başlatıldı

Bakmadan Geçme

Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat'a ne oldu? Resmi Gazete bugün (6 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 6 Haziran dün gece deprem mi oldu? Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

500

Yorumlar (35)

muvahhid:

inna lillahi ve inna ileyhi raciun.ALLAH dan geldik gene O na döneceğiz ne mutlu böyle dönebilene...

65
26
yanıtYanıtla
Biria@k.com:

Yasalar neden var Devlet varlığını hissettirmek için kanun koymuş. Millet olmasa devlete de gerek yok. Madem millet vardır, devlet de olacak.Madem devlet vardır. Koyduğu kanunlarla varlığını duyuracak. Allah ı ve hikmetlerini bilmemiz içimizdeki iyilerle kötüleri ayırmak için gönderdi bizi onun için ki ahiret var ve yaptıklarımızdan hesaba çekileceğimiz gün için de ona dönecez Yine Kuran ayetleri ile cevap verirsek ZÂRİYÂT suresi -56.Ayet meali==>Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.İNSÂN (DEHR)-2 .Ayet Meali ==>Şüphesiz biz insanı, karışım halindeki az bir sudan (meniden) yarattık ve onu imtihan edeceğiz. Bu sebeple onu işitir ve görür kıldık. Umarım yeterli olmuştur Han KApısı

yanıt0
yanıt0
mussagmussag@mynet.com.tr:

HAN KAPISANA CEVAP : SENİN GİBİLERİN AYARINI ANLAMAK İÇİN OLABİLİR Mİ?

yanıt0
yanıt0
KTkadir984@hotmail.com:

HAN KAPISININ TOKMAĞI ; DÖNECEKTİK NİYE GELDİK DİYORSUNYA.UYANACAKTIN NEDEN UYUYORSUN HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ.ACIKACAKTIN NEDEN YEMEK YİYORSUN. ÖNCE TEFEKKÜR ET SONRA CEVAP BULACAKTSIN

yanıt0
yanıt0
biriasd@j.co:

yasalar ve devlet örnektir devlet olmasa başka bir şeyde olacak söz konusu kulluk a ihtiyacı yok zaten bizim ihtiyacımız var ona kulluk etmeye ayrıca CENNETE VEYA CEHENNEME GİDECEĞİNİ BİLDİĞİ HALDE neden imtihan ediyor demişsiniz. demişsin işte zaten insanların anlamakta zorlandığı şeylerden biri de bu sen seni yaratanı seni direk cehenneme atsaydı ne düşünürdün kendine zulüm ve haksızlık yapıldığını düşünürdün değil mi ama yaptıklarını kendi iradenle ve aklınla yapıp ve ona göre hesap verirsen alacağın mükafat veya cezaya dicek bir söz bulamayacaksın

yanıt0
yanıt0
asa@k.co:

sorun(YARAT-İMTİHAN ET-GERİ ÇAĞIR olarak adlandırıp tuhaf bulduğun şey ) biraz garip geldi yani örneğimde garip olacak ama bu bir ressama neden resim yapıyorsun demek gibi bir şey oldu sorun

yanıt0
yanıt0
biria@k.com:

Aslında Kuran ı okusan ve ayetlerin üzerinde biraz düşünürsen gerçekleri göreceğini düşünüyorum tabiki bu konuda ilmi yüksek birini bulup konuşmak destek almak ta iyidir sonuçta akıl akıldan üstündürEğer inkâr ederseniz, şüphesiz Allah, size muhtaç değildir. Bununla beraber O, kullarının küfrüne razı olmaz. Eğer şükrederseniz sizden bunu kabul eder. Hiçbir günahkâr diğerinin günahını çekmez. Nihayet hepinizin dönüp gidişi, Rabbinizedir. Yaptıklarınızı O size haber verir. Çünkü O, kalplerde olan herşeyi hakkıyla bilendir.

yanıt0
yanıt0
biria@k.co:

bu kısım ayettir yazımla karışmmış Zümer 7.Ayet Meali Eğer şükrederseniz sizden bunu kabul eder. Hiçbir günahkâr diğerinin günahını çekmez. Nihayet hepinizin dönüp gidişi, Rabbinizedir. Yaptıklarınızı O size haber verir. Çünkü O, kalplerde olan herşeyi hakkıyla bilendir.

yanıt0
yanıt0
selin:

allah''ım herkese böyle güzel ölüm versin...allah rahmet eylesin..

47
6
yanıtYanıtla
KAPKARA:

ALLAH HER KİŞİYE BÖYLE ÖLÜM NASİP ETSİN...BÖYLE ÖLÜM KİME NASİP OLUR Kİ...

42
10
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title