Haberler

Sdü'de Mezuniyet Heyecanı

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde, Mezun Olan 8 Bin 400 Öğrenci İçin Mezuniyet Töreni Düzenlendi.

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde, mezun olan 8 bin 400 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Isparta Atatürk Stadı'nda düzenlenen mezuniyet törenine 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Isparta Valisi Şemsettin Uzun, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ve binlerce öğrenci yakını katıldı. Öğrencilerin kortej eşliğinde 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i kepleriyle selamlamasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Baydar, "Ötekileştirmenin ve dışlamanın toplumu zayıflatacağını, bizleri umutsuz bırakacağını anlattık sizlere. Her şeyden ders almayı, öğrenmenin hayat boyu süreceğini paylaştık eğitiminiz boyunca. Bugün hep birlikte görüyoruz ki toplumlar ancak bir bütün olduğunda adım atabilirler. Şayet aklınız başka bir yerde, adımlarınız farklı bir yönde, kalbiniz uzak diyarlarda olursa adım atamazsınız" dedi.

Rektör Baydar'ın ardından kısa bir konuşma yapan Demirel de, "Mezun olan öğrencileri ve ailelerini kutluyorum. İş hayatında bahtınız açık olsun. Hepinizi kucaklıyorum" diye konuştu.

Törenin son bölümünde diplomalarını alan öğrenciler alkışlar eşliğinde hep birlikte keplerini havaya attı.

(SE-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title