Haberler

SASİAD; Toyota Türkiye'de

Güncelleme:

Sakarya'da üretilen Toyota'lar, Dünya'nın her yerinde tüm cadde ve sokaklarında dolaşacak.

Toyota; Türkiye'nin en büyük ihracatçısı olacak

SASİAD Başkanı Aydın Bahar; Yönetimi kurulu üyeleri ve bir grup üye ile birlikte Toyota Türkiye fabrikasını ziyaret ederek, Toyota Türkiye Genel Müdürü Orhan Özer'den fabrika hakkında brifing aldı. Toyota'nın CEO'su Özer'e plaket takdim eden Bahar; Toyota'nın SASİAD Üyesi olmayan davet etti.

Gurur tablosu

Kısa adı SASİAD olan Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar ile Yönetim Kurulu üyelerinden Ahmet Bayraktar, Bülent Esmer ve Onur Döver ile bir grup üye ile birlikte Toyota Türkiye fabrikasını ziyaret ederek, Toyota Türkiye Genel Müdürü Genel Müdür ve CEO'su Orhan Özer'den fabrika hakkında brifing aldı.

Toyota Türkiye'nin Avrupa'nın dokusu olduğunu ifade eden Toyota Genel Müdürü Orhan Özer; Sakarya'da bulunan Toyota Türkiye'nin Toyota'nın 3 fabrikasından biri olduğunu belirtti. Toyota Türkiye'nin 3 fabrika arasından üretimde, kalitede ve hijyenikte en iyi ve sıfır hatasız fabrika olduğunu dile getiren CEO Orhan Özer; Toyota Türkiye'nin, çok ciddi projeler aldığını ve en kısa zamanda Türkiye'nin en büyük ihracatçısı olacağını söyledi. Toyota Türkiye'nin layık olduğu yere getireceklerini vurgulayan CEO Orhan Özer; "Sakarya'da üretilen araçlarımız, Dünya'nın her yerinde tüm cadde ve sokaklarda dolaşacak, buda Türkiye ve Sakarya'nın gururu olacaktır" dedi.

Toyota'ya plaket ve üyelik teklifi

Ardından; Toyota Genel Müdürü ve CEO'su Orhan Özer'e plaket takdim ederek, SASİAD'ın özel kalemini hediye eden SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar; Toyota Türkiye'nin, SASİAD Üyesi olması için teklifte bulundu. Bahar'ın bu teklifine sıcak bakan CEO Orhan Özer; memnuniyetle üye olabileceklerini söyledi. Ardından; Sakarya'da kurulan Toyota Türkiye'de 1994 yılında üretilen ilk otomobili olan Toyota Corolla'nın önünde hatıra fotoğrafı çektiren SASİAD Yönetimi ve üyeleri; Toyota Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Murat Tınaz tarafından "Toyota Tarihi, Global Toyota, Avrupa üretim ve tasarım merkezleri, başarı, şirket profili, üretim, eğitim ve yabancı dil seviyesi, üretilen modeller ve çevre faaliyetleri hakkında bilgiler" aldı. SASİAD Yönetimi ve üyeleri; daha sonra özel araçla fabrikanın içini gezerek; Toyota'nın Üretim süreçleri (pres, kaynak, boya ve montaj) hakkında detaylı bilgiler aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Toyota Türkiye Orhan Özer Sakarya Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title