Haberler

Şarm El Şeyh'te Mahsur Kalan İngiliz Turistler Tahliye Edildi

Güncelleme:

İngiltere'nin Mısır'ın Şarm El Şeyh kenti ile uçuşları karşılıklı askıya alma kararının ardından, Kızıldeniz'de mahsur kalan İngiliz turistlerin tahliyesine başlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Pasaport işlemleri için bekleyen turistler Mısır'da Rus yolcu uçağının bombalı saldırı nedeniyle düşmüş olma ihtimali ve güvenlik sebepleriyle İngiltere'nin Mısır'ın Şarm El Şeyh kenti ile uçuşları karşılıklı askıya alma kararının ardından, Kızıldeniz kıyısındaki bu şehirde mahsur kalan İngiliz turistlerin tahliyesine bugün başlandı. İngiliz turistler, Uluslarası Şarm El Şeyh Havaalanı'ndan İngiltere'ye dönüş yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Şarm El Şeyh Politika Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title