Haberler

Şarkıcı Haluk Levent, babasından işkence gören genç kıza sahip çıktı

Güncelleme:

Yatalak bir annesi olan 19 yaşındaki genç kızın, öz babası tarafından işkence gördüğü görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, genç kıza yardım edeceğini, cani babanın da ceza alması için uğraşacağını duyurdu.

Taksim Tarlabaşı'nda bir evde 19 yaşındaki bir genç kıza öz babasının işkencesine maruz kaldı. Yardım çığlıkları atan genç kızın işkence görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayılınca baba, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Yaşanan işkenceye sessiz kalmayan AHBAP derneğinin genel başkanı Haluk Levent, 19 yaşındaki Tuğba'ya sahip çıktı.

"BABA TARAFINDAN DAHA KÖTÜ DAVRANIŞLAR SÖZ KONUSU"

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra genel başkanı olduğu AHBAP derneğiyle yaptığı yardımlarla gönüllerde taht kuran Haluk Levent, 19 yaşındaki kızın babası tarafından işkence uygulandığı video sonrası Twitter'dan paylaşım yaptı.

Şarkıcı Haluk Levent, babasından işkence gören genç kıza sahip çıktı

Levent, "Kızımıza ulaştık... Maalesef baba tarafından Tuğba'ya daha kötü davranışlar söz konusu. SevgiliAv. Turgay Özcan her türlü hukuki durumlarla ilgilenecektir. Kızımızın sağlık ve geçinme-barınma sorunlarını çözeceğiz." dedi.

Şarkıcı Haluk Levent, babasından işkence gören genç kıza sahip çıktı

"BABANIN EN AĞIR CEZAYI ALMASI İÇİN UĞRAŞACAĞIZ"

Genç kızın yardım çığlıklarına sessiz kalmayan Levent, bu paylaşımıyla takipçilerinin gönlünü fethetti. "Yine beni kahraman ilan etmişsiniz" diyen şarkıcı, "Tuğba kızımız konusunda pek bir şey yapmadım. Sadece aracı oldum. 2 arkadaşım bundan sonra onların yaşamlarını kolaylaştırıp ellerinden geleni yapacaklar. Ayrıca babanın ağır ceza alması için uğraşacağız. Asıl kahraman bu hayırseverler." diyerek herkese teşekkür etti.

Şarkıcı Haluk Levent, babasından işkence gören genç kıza sahip çıktı

NE OLMUŞTU?

Taksim Tarlabaşı'nda bir evde 19 yaşındaki Tuba adlı bir genç kıza öz babasının işkence görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Bir kullanıcı görüntüleri paylaşarak "Ne olur bildiğiniz ne kadar yetkili varsa etiketleyin. Bu insanları kurtaralım." diyerek yardım çağrısında bulundu.

Şarkıcı Haluk Levent, babasından işkence gören genç kıza sahip çıktı

Sosyal medyada bugün paylaşılan ve tepkilere sebep olan bir görüntüde, 19 yaşındaki kızına işkence yaptığı belirlenen baba hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında, baba hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

"#TuğbayaYardımEdin" etiketiyle bir anda Türkiye'nin gündemine oturan işkence görüntüleriyle ilgili çok sayı kullanıcı yetkilileri göreve çağırdı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Haluk Levent Tarlabaşı İstanbul Haberler

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den 'Hazır olun yeni pandemi geliyor' uyarısı

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den "Hazır olun yeni pandemi geliyor" uyarısı

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Bakmadan Geçme

Dünya Sağlık Örgütü'nden uyarı! Yeni bir salgın mı geliyor? Kuş gribinde ölümcül vakalar arttı mı? 6 HAZİRAN BURÇ YORUMU | Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK , KARİYER… 6 HAZİRAN 2024 PERŞEMBE YAYIN AKIŞI! Bugün televizyonda ne var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW GELİNİM MUTFAKTA 6 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 6 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 8 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Akşener ile Erdoğan görüşmesi detayları! Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan neler konuştu? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 6 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat'a ne oldu? Resmi Gazete bugün (6 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 6 Haziran dün gece deprem mi oldu? Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

500

Yorumlar (50)

.:

BABASI KIZI DÖVERKEN VİDEOYA KİM ÇEKMİŞ, VE VİDEO ÇEKENE KADAR NEDEN YARDIM ETMEMİŞ KIZI KURTARMAK İÇİN.

20
16
yanıtYanıtla
?:

Annesi çekmiş, annesi yatalak

yanıt4
yanıt2
a:

yatalak annesi çekiyor videoyu

yanıt6
yanıt3
KOKO:

HERGÜN AYNI ZULMÜ SEN GÖRSEN SENİNDE EVDE YATALAK BİR HASTAN OLSA BÖYLEDE BİR GADDAR BABAN OLSA KURTULMAK İÇİN NELER YAPARSIN BİR DÜŞÜN

yanıt5
yanıt1
zeynep dila:

yatalak annesi çekmiş malesef

yanıt3
yanıt1
Benseno:

Adamın konuşma şekli ve davranışı gösteriyor ki akli dengesi kısmen bozuk biri, ama görüntülerde işkence yok! belki kötü muamele var denilebilir, zaten kızında akli dengesi iyi görünümüyor, adama hapis cezası vermek ağır ve gereksiz olur, adama ve kızına psikolojik tedavi uygulanarakl belli bir süre denetim ve gözetim altında tutulmaları daha doğru bir uygulama olur.

4
26
yanıtYanıtla
bıkaaannn:

Akli dengesi olmayan kişi sensin bence ne kadar kıt beyinli bir insansın. Sen başkalarına daha ağır şeyler yapıyosun ki bu sana hafif görünüyor. İşkence sayılması için tırnağı falan sökülüp gözünün oyulması gerekiyor. Öküz herif o camış bedeniyle kızın üstünde ve kafasını sürekli yumrukluyor daha ne olabilir. Kızın aklı gayet yerinde ve zavallı kurtulmak için ayrıca evinin nosuna kadar veriyor

yanıt9
yanıt1
CEZALANDIRICI:

Bence bu adama hapis cezası verilip , sana da psikolojik tedavi uygulanarak belli bir süre denetim ve gözetim altında tutularak tedavi görmen gerekmektedir.

yanıt9
yanıt1
SEMA:

sevgili haluk levent bu davranışlarınla gönlüme taht kurdun. seni çok seviyorum. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

26
0
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Haluk denen fani bırak bu ayakları devletin kurumları var sanamı düştü bu işler daha önce nerdeydin kafana saksımı düştü sen önce çek borçlarını öde herkes yer ama ben yemem

3
21
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title