Haberler

Sapık Jinekologa 3,5 Yıl Hapis Cezası

Güncelleme:

Almanya'da mahkeme, muayenesine gelen kadınları gizlice kameraya alarak on binlerce fotoğraf ve video filmi arşivleyen doktoru 3,5 yıl hapis cezasına mahkum etti.

Almanya'nın Rheinland Pfalz eyaletindeki Schifferstadt kentinde muayenesine gelen kadınları gizlice kameraya alarak on binlerce fotoğraf ve video filmi arşivleyen doktor 3,5 yıl hapse mahkum oldu.

4 YIL MESLEKTEN MEN EDİLDİ

Karlsruhe'deki Federal Yüksek Mahkeme, temyiz duruşmasında Frankenthal Mahkemesi'nin sapık jinekologla ilgili kararını onayladı. Ayrıca doktorun dört yıl boyunca meslekten men edilmesine karar verildi. Özür dileyen doktorun avukatı iki yıl ertelemeli hapis cezası talep etmişti.

266 DAVACI VE 1467 SUÇ

Berliner Morgenpost gazetesinin haberinde, 266 kurbanın davacı olduğu olayda evinde hastalarını değişik durumlarda gösteren 35 bin fotoğraf bulunan jinekolog, 1467 olayla suçlu bulundu. İki sekreterinin tesadüfen fark edip, suç duyurusunda bulunmasıyla ortaya çıkan skandalda, doktorun binin üzerinde hastasının soyunma kabinlerinde ve yarı çıplak iken muayene koltuğunda gizlice çektiği fotoğraf ve video çekimleri yaptığı açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karlsruhe Almanya Dünya Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500

Yorumlar (29)

durustmobilWeb@haberler.com:

Benim ülkemde idam derim ama Almanlarin namus anlayisi farklı ceza normal

64
3
yanıtYanıtla
emine doğanay:

Şimdi ben erkekler jinekologluk yapmasın desem Siz bana geri kafalı yobaz dersiniz. .

53
7
yanıtYanıtla
Vatansever Mobil-ANDROID:

erkek olupta meslek olarak jinekolog seçmek bence başlı başına sacmalik yani git sende üroloji seç.Etrafiniza bakın kaç tane kadın üroloji doktor var emin olun sayıları parmakla geçmez,ama ne varsa biz erkeklerin geninde var içinde var yani illaki içinde karı kız olan mesleklere yoneliyoruz vay halimize.

35
6
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

eee ceza bitince ne olacak aynen aapikliga devammi bence meslekten men edilmeli

26
3
yanıtYanıtla
osmanli:

Buda Alman adaleti 3, 5 yil hapis cok komok. . .

27
1
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Boyle sapik doktorlar turkiyede yok

13
15
yanıtYanıtla
favi:

eeeee ? 3, 5 yıl sonra daha 3d çekim yapan kamerayla geri gelecek bu adam şimdi. . .

26
2
yanıtYanıtla
Gülcan:

Nedir bu sapıklardan çektiğimiz .

24
2
yanıtYanıtla
A.İSMAİL:

VALLA KARDEŞİM ERKEK DR. KARISINI GÖTÜRENLER DÜŞÜNSÜN BEN OLSAM GÖTÜRMEM BANA TERS. KADINA KADIN ERKEYE ERKEK BAKMALI. . . ŞERRİ OLAN ALLAH KANUNA UYAN ZARAR ETMEZ. YANİ OLAY BAŞTAN YANLIŞ. . . GERÇİ BEKARIZ YA NEYSE OLURSAA. . .

19
7
yanıtYanıtla
zeyno:

bu nedir ya , 4 yil meslekten men edilmis . onun cektigi videolar dört yil yeter ona sonra yine baslar , sadece türkiyede degil tüm dünyada bu serefsiz sapiklara idam gelmeli . bu tür olaylar hic bir ülkede hak ettigi cezayi vermiyor :(

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title