Haberler

Santa Farma İş Geliştirme Direktörü Ayça Sezer Oldu

Güncelleme:

Türkiye'nin en köklü ve güçlü yerli ilaç firmaları arasında yer alan Santa Farma'nın İş Geliştirme Direktörlüğü pozisyonuna Ayça Sezer atandı.

1998 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamlayan Sezer, 1999-2009 yılları arasında Bilim İlaç'ta sırasıyla Medikal Müdür ve İş Geliştirme Müdürü olarak görev aldı. 2009-2010 yılları arasında Generica İlaç'ta İş Geliştirme Direktörü olarak çalışan Sezer, sonrasında Dr. Feridun Frik İlaç'ta İş Geliştirme Direktörü, 2011-2012 yılları arasında ise Farmalider Group'ta Stratejik Geliştirme Direktörü olarak yer aldı.

2012-2015 yılları arasında Bilim İlaç'ta İş Geliştirme Direktörü olan Sezer, 2015-2019 yılları arasında Birleşik Arap Emirliklerinde Julphar Gulf Pharmaceutical'da İş Geliştirme Direktörü olarak görev aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Üniversitesi Bilim İlaç Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title