Haberler

Şanlıurfa'da genç bir kadın sokak ortasında çırılçıplak görüntülendi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde psikolojik sorunları olduğu ve uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen genç bir kadın sokak ortasında çırılçıplak bir şekilde görüntülendi. Cep telefonuyla videoyu kaydeden bir vatandaşın "Neden böyle giyindin?" sorusuna kadın "Çünkü şu an bir savaş içindeyiz. Ve sıkıntılar yaşıyorum, kendimi ifade edemiyorum" yanıtını verdi.

Şanlıurfa Viranşehir'de cep telefonuyla kaydedilen bir görüntü sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANDIĞI İDDİA EDİLİYOR

Psikolojik sorunları olduğu ve uyuşturucu madde kullandığı öne sürülen genç bir kadın sokak ortasında çırılçıplak halde görüntülendi.

"SIKINTILAR YAŞIYORUM, KENDİMİ İFADE EDEMİYORUM"

Kadının o halini kameraya alan bir vatandaşın "Neden böyle giyindin?" sorusuna genç kadın "Çünkü şu an bir savaş içindeyiz. Ve sıkıntılar yaşıyorum, kendimi ifade edemiyorum" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Viranşehir Şanlıurfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (64)

Export 86:

Al sana çagdaşlığın zirvesi

308
1072
yanıtYanıtla
Barış Akyıldız:

Hangi kafada yaşıyorsunuz ben anlamıyorum

yanıt427
yanıt71
osman kara kara:

Sırf bişeyler yazmakiçinmi yazıyorsun yoksa zeka seviyenmi bukadar? ne alaka çağdaşlık kadının kafası güzel ne yaptığını bilmiyor.

yanıt339
yanıt54
Mehmet Ben:

Onu uyuşturucuya alıştıran vicdansizlara lanet ola. Bu uyuşturucu yüzünden toplum eriyip gidiyor . Yazık. Çevrenizdeki insanlara dikkat edin. Bazı insana güven olmaz uyanık olun. Herkesin her verdiği seyleri yeyip içmeyin

874
10
yanıtYanıtla
MÜCAHİT:

Uyuşturucuyu özgürlük ve çağdaşlık için içiyorlar ben sigara alkol uyuşturucu içmiyorum sağlıklı ama gericimi oluyorum şimdi ;)

yanıt129
yanıt236
MÜCAHİD:

uyuşturucu satanlar idam edilmeli irandaki gibi

735
10
yanıtYanıtla
Sukru Karaca:

iranda uyuşturucuyu polisin yanında satıyor adamlar, sana kim söyledi idam ediyor diye, 2 yıl yaşadım iranda, buna nasıl izin verdiklerini sorduğumda, halk içsin kafası karışsın ve onları korku yönetmeye başlayacak, rejime karşı gelmeyecekler diye bir cevap verdiler.

yanıt106
yanıt118
MM İİ:

şükrü karaca 2 yıl gerçekten nerede yaşadın. bu bir kaç bin kişide farklı yöntemlerle günümüzde yapılan oyalama taktikleri zaten teknoloji bağımlılığı da bunlardan biri mesela yuzde 5 -10 düzeyinde olan olaylar toplumun her yerine mal edilemezsen 2 yıl yaşadın kaç kişi tanıdın kaç kişi ile muhattap oldun bu arada İran 88.550.000 nüfuslu

yanıt44
yanıt11
Dursun Esen:

psikolojik sorunları olan insanlar için dua ediyorum inşallah en kısa sürede iyileşirler

456
10
yanıtYanıtla
Son Yörük:

Kamerayla çekmek ne demek bir kadın bulun ordan polis gelene kadar üstünü birşeylerle örtün izlemek kameraya çekmek bu olmaz arkadaşlar belki bunalımda belki uyuşturcu etkisiyle ne yaptığını bilmiyor bakmayın düzeltmeye çalışın durumu.

403
7
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title