Haberler

Şanlıurfa'da Çocuk Dergileri Sergisi Açıldı

Güncelleme:

Halide Nusret Zorlu İlkokulu'nda geçmişten günümüze 20 farklı türden 1200 çocuk dergisinin sergilendiği serginin açılışı, Haliliye Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ile öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Sergiyi organize eden okulun öğretmenlerinden Halis Bozkurt, çocuklara kitapları sevdirmek ve okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla serginin açılışını yaptıklarını belirtti.

Şanlıurfa'da farklı türlerden çocuk dergilerinin sergisi açıldı.

Halide Nusret Zorlu İlkokulu'nda geçmişten günümüze 20 farklı türden 1200 çocuk dergisinin sergilendiği serginin açılışı, Haliliye Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ile öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sergiyi organize eden okulun öğretmenlerinden Halis Bozkurt, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın başlattığı Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında serginin açılışını yaptıklarını belirterek, amaçlarının çocuklara kitapları sevdirmek ve okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu söyledi.

Öğrencilerden Fatma Avcı ise sergi sayesinde birçok çocuk dergisini tanıma fırsatı bulduğunu ifade ederek, serginin düzenlenmesinde emeği bulunan öğretmenlerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Vural Şanlıurfa Bozkurt Çocuk Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title