Haberler

Son dakika haber! Şanlıurfa'da bıçaklı ve sopalı saldırı kamerada

Güncelleme:

Son dakika haber: Şanlıurfa'da bıçaklı ve sopalı saldırı kamerada Şanlıurfa'da bir kişinin bıçaklı ve sopalı saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa'da bıçaklı ve sopalı saldırı kamerada

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da bir kişinin bıçaklı ve sopalı saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Halfeti ilçesine bağlı Karaotlak Mahallesi'nde meydana geldi. A.K. caddede yürüdüğü sırada elinde bıçak ve sopa bulunan 2 kişinin saldırısına uğradı. Kaçarak bir akaryakıt istasyonuna sığınan A.K., burada da şüphelilerin devam eden saldırısı sonucu yaralandı. Sağlık ekiplerince Halfeti Devlet Hastanesine kaldırılan A.K., tedavi altına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarında yaptıkları incelemede olayı gerçekleştiren 2 zanlının kimliğini belirledi. Olayda bıçak kullandığı tespit edilen İ.H.K.'yi yakalayan ekipler, şüphelinin ifadeleri doğrultusunda azmettirici olduğu iddia edilen S.K.'yı da gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı. Ekipler, olaya karışan diğer şüphelinin de yakalanması için çalışmalara devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Hisarcık Halfeti Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title