Haberler

Şanlıurfa Aynı Evi Tekrar Soymaya Kalkınca Yakalandılar Aynı Evi Tekrar Soymaya Kalkınca...

Şanlıurfa'da, 2 gün arayla aynı eve girerek hırsızlık yaptığı ileri sürülen 2 şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da, 2 gün arayla aynı eve girerek hırsızlık yaptığı ileri sürülen 2 şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, geçen salı günü Kadıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ömer K.'ya ait eve giren hırsızlar içeride bulunan 1 televizyon ile 2 cep telefonunu çaldı. Aynı eve 2 gün sonra yeniden hırsızlık amaçlı giren 2 şüpheliyi fark eden bina sakinleri durumu polise bildirdi. Polisin eve geldiğini fark eden 2 şüpheli kaçmayı başardı. Hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatan ekipler, parmak izi çalışmaları ve eşkal bilgilerinin ardından şüphelilerin 20 yaşındaki Faruk İ. ile 27 yaşındaki Hasan T. olduğunu belirledi. Şüphelileri yakalamak için çalışma ekipler, daha önceden hırsızlık suçundan sabıkaları olduğu belirtilen 2 şüpheliyi, sabah saatlerinde Sarayönü Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin depo olarak kullandığı iş yerlerinde arama yapan ekipler, televizyon, cep telefonları ve 400 lira ya el koydu. Aynı eve 2 gün arayla hırsızlık için girdikleri belirlenen şüpheliler, sorgulanmalarının ardından sağlık kontrolünden geçirildi ve 'Hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Kadıoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title