Haberler

Şanlıurfa Adliyesi'nde Basın Bürosu Kuruldu

Güncelleme:

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adliye sarayı içerisinde gazetecilerin bilgi ulaşımına daha kolay erişebilmesi için basın bürosu kuruldu.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Adliye Sarayı içerisinde basın bürosu açtı. Basın bürosunun açılışını Şanlıurfa Başsavcısı Uğurhan Kuş yaptı. Açılışa başsavcının yanı sıra Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, idari ve mülki amirler ile gazeteciler katıldı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı yerel ve ulusal basın mensuplarının daha kolay çalışmalarını sağlamak ve doğru bilgiye uluşmak için basın Şanlıurfa Adliye Sarayı içerisinde basın bürosu açtı.

Basın bürosunun açılışını Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş yaptı. Açılışa başsavcının yanı sıra Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, idari ve mülki amirler ile gazeteciler katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan ve basına önem verdiklerini belirten Şanlıurfa Başsavcısı Uğurhan Kuş, ''Biz gerçekten basını ve yayın organlarını, gerek yazılı basını gerekse görsel basını önemsiyoruz. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinin, bilgi edinilmesinin bir ihtiyaç olduğunu, bu ihtiyacı gidermek görevinin de güzide basınımıza düştüğünü biliyoruz ve bunun farkındayız. Gerek bu bilgi edinebilmesini sağlamak açısından gerekse kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi sağlamak açısından basın büromuz sizlerle birlikte çalışacaktır, sizlere hizmet edecektir. Bir muhatabınız olacaktır, bu açıdan basın büromuzun gerek ulusal basınımıza gerekse özelde yerel basınımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Biz elimizden geldiği kadar basın mensuplarımızın bu adliyede rahat çalışabilmeleri için ortam ve imkan sağlamaya gayret ediyoruz. Bunun ilk aşaması basın büromuzu kurmaktı. Bunun daha önce de sözünü vermiştik. Şimdi bir hedefimiz daha kaldı. Oda basın mensuplarını adliyede kendilerine ait bir çalışma ofisi kurabilmek. Yer sıkıntımızı var, bunu halledince basın ofisini açacağız'' diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Şanlıurfa Adliyesi Yerel Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title