Haberler

Sanko Salihli Jes Çalışanları İftarda Buluştu

SANKO Holding’in enerji sektöründeki yatırımı Salihli Jeotermal Santrali (JES) çalışanları, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

SANKO Holding'in enerji sektöründeki yatırımı Salihli Jeotermal Santrali (JES) çalışanları, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Lidya Ocakbaşı Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine Sanko Enerji Genel Müdürü Adil Tekin, Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Sayın ve Mehmet Kaygusuz ile Salihli JES İşletme Müdürü İbrahim Taş, kaynak geliştirme ve rezervuar çalışanları ile özel güvenlik görevlileri aileleri ile birlikte katıldı.

Sanko Enerji Genel Müdürü Adil Tekin, Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Sayın ve Mehmet Kaygusuz ile Salihli JES İşletme Müdürü İbrahim Taş, yemek öncesi konukların masalarını dolaşıp hoş geldiniz dediler ve sohbet ettiler.

İftar sonrası yapılan çekilişle şanslı iki çalışan tam, dört çalışan yarım altın kazandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Salihli Sanko Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title