Haberler

Saniyede Sekiz Yumruk Atan Adam Antalya'da

Güncelleme:

Saniyede sekiz yumruk atabilen Grandmaster Samuel Kwok, UAÜ'de öğrencilere Wing Chun dövüş sanatı teknikleriyle gösteri yaptı.

Saniyede sekiz yumruk atabilen Grandmaster Samuel Kwok, Uluslararası Antalya Üniversitesi'nde (UAÜ) öğrencilere Wing Chun dövüş sanatı teknikleriyle gösteri yaptı. Dövüş sanatları hakkında bilgi veren 65 yaşındaki Kwok, saniyede sekiz yumruk atabildiğini ve kendisini 21 yaşında bir genç gibi hissettiğini söyledi.

ÜNLÜLERİN HOCASI

Uluslararası Antalya Üniversitesi, Bruce Lee, Jacky Chan gibi ünlü dövüşçülerin hocası Grandmaster Samuel Kwok'u üçüncü defa konuk etti. Üniversite konferans salonunda Wing Chun dövüş sanatı hakkında öğrencilerine bilgi aktaran Kwok, bu sanatın esas amacının sıkı çalışma, ahlak, yardım, düzen ve dürüstlük olduğunu ifade etti. Öğrencilere sahnede kısa bir de şov yapan Kwok, kısa ve etkili şekilde kendini nasıl savunacağını öğrencilere sergiledi.

21 YAŞINDA GİBİYİM

Öğrencilere sergilediği şov sonrasında konuşan 65 yaşındaki Kwok, "Burada olduğum için mutluyum. Harika bir üniversite burası. Çok güzel karşılandım. Umarım herkes bugünkü gösterimden memnun kalmıştır" dedi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Kwok, kendisini kaç yaşında hissettiği ile ilgili soruya, "Kendimi 21 yaşında gibi hissediyorum. Saniyede sekiz yumruk atabiliyorum" yanıtını verdi.

SAVAŞ SANATLARI USTASI

Wing Chun dövüş sanatıyla ilgilenen ve farklı birçok ödülün sahibi olan Uluslararası Antalya Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç. Dr. Murat Kaplan ise, şunları söyledi: "Konuğumuz dünyaca ünlü savaş sanatları ustası Granmaster Samuel Kwok. Dünyada savaş sanatlarının Nobel'i olarak adlandırılan ödülü Ekim ayında Amerika'da takdim ettiler. Savaş sanatlarının esas gayesinin sıkı çalışma, ahlak, yardım, düzen ve dürüstlük olduğu ile ilgili çalışmalar yapıyor. Üçüncü defa üniversitemizi ziyaret ediyor"

Şovu ilgiyle takip eden öğrenciler daha sonra Grandmaster Samuel Kwok ile fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Üniversitesi Bruce Lee Politika Güncel Haberler

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Canlı yayında 'Dilan Polat cezaevinde değil' sözlerine soruşturma başlatıldı

Canlı yayında "Dilan Polat cezaevinde değil" sözlerine soruşturma başlatıldı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title