Haberler

"Sanayiciler Modern Zamanın Akıncı Beyleridir"

Güncelleme:

Başkan Uzun: Sanayi büyümeyi sağlayan öncü kuvvettir.

İşadamları ve sanayicilerle kahvaltılı toplantıda bölgenin sorunlarını konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, dilek ve istekleri de dinledi. Başkan Uzun, daha sonra beraberindekilerle Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi'nde düzenlenen "İstiklal Marşı'nın Kabulü" konulu programa katıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde sanayici ve işadamları ile bir araya geldi.

Kahvaltılı toplantıda organize sanayi bölgelerinin sorunları ve Beylikdüzü ilçesinin gelişimi ile paralel artan trafik sorununun çözümü noktasında Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nin (BOSB) belediye ile entegre şekilde proje üretimi konuları masaya yatırıldı. Başkan Uzun, burada yaptığı konuşmada; "Organize sanayi bölgelerimiz ekonomiye katkısı ve binlerce kişiye sağladığı istihdam ile son derece önemli oluşumlardır. Yabancı ülkelere yaptıkları iş seyahatleri ile Türkiye'nin dışarıya açılarak daha da büyümesini sağlayan öncü kuvvetlerdir. İş hamleleri yaparak diğer yatırımcılara yol açan, bir anlamda modern zamanın akıncı beyleridir. Bu sebeple gerek ülkemizde gerek yurtdışında bulundukları yeri analiz edip kıyaslayabilen ve çok doğru tespitlerde bulunan siz iş adamlarımız ile bölgemizin sorunları hakkında da fikir alışverişi yapmak, beraberce çözümler üretmek gerekir diye düşünüyorum" dedi.

Toplantıda BOSB Başkanı Adnan Keleşoğlu da bir konuşma gerçekleştirdi. Keleşoğlu konuşmasında; "Biz, bu bölgede çok uzun süredir varlığımızı sürdürüyoruz. 25 yıl evvel, bölge daha başak tarlaları ile kaplı iken biz burada iş yapıyorduk. Beylikdüzü çok büyüdü, sanayimiz de. Başkanımızın da değindiği gibi, sorunları bir arada çözüme kavuşturmak gerek" dedi. Sanayi bölgelerinin sorunlarının da dile getirildiği toplantıda trafik probleminde OSB'lerin yapabilecekleri de konuşuldu.

Milli Şairimiz Minnetle Anıldı…

Öte yandan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, toplantı sonrası berberindekilerle, Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi tarafından organize edilen ve Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "İstiklal Marşı'nın Kabulü" konulu oratoryoya katıldı. Program uzun bir süre ayakta alkışlandı. Milli Şairimiz Mehmet Akif'in İstiklal Marşı'nı yazma sürecini anlatan gösteri duygu dolu anlar yaşattı. Etkinliğe, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol da katıldı. Gösteri sonunda, etkinliği düzenleyen ve rol alanları tebrik eden Başkan Uzun, çok duygulandığını ifade etti. Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Yusuf Uzun Beylikdüzü Ramis Uzun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title