Haberler

Sanayi kavşağına görsel dokunuş

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Köprülü Kavşağı'nda çevre düzenleme çalışması yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Köprülü Kavşağı'nda çevre düzenleme çalışması yaptı.

Kocaeli'nin birçok noktasında köprülü kavşaklar inşa eden Büyükşehir Belediyesi, yaptığı kavşaklarda gerçekleştirdiği çevre düzenlemesiyle şehre hem yeşil alan hem de görsel zenginlik kazandırıyor. Bu kapsamda Sanayi Köprülü Kavşağı'nda da Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından çevre düzenleme çalışması yapıldı. 6 bin 22 metrekare alanda gerçekleştirilen çalışma kapsamında kavşak altında canlılık katacak farklı renklerde yonga ve taş kullanıldı. Yapılan çalışma ile kavşak ve çevresine estetik bir görünüm kazandırıldı.

Yonga ve taş kullandırılarak yapılan görsel çalışmaların yanı sıra bölgenin yeşil bir çevreye sahip olabilmesi için çim ve bitkilendirme çalışması da yapıldı. Alana yeşil bir çevre kazandırmak için 82 adet akuba, 132 adet tenax, 85 adet şimşir, 117 adet pitosporum, 69 adet taflan, 61 adet açelya, 16 adet ortanca, 288 adet ateş dikeni dikildi. Ayrıca 52 metre tel çit imalatı ve alanın her zaman yeşil kalabilmesi için otomatik sulama sistemi kuruldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Köprülü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title