Haberler

Sanatçı Behiye Aksoy Yoğun Bakımda

Güncelleme:

Türk Sanat müziği sanatçısı Behiye Aksoy, yüksek ateş ve solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Sanatçının sağlık durumu ciddi.

2001 yılında yakalandığı Alzheimer hastalığı nedeniyle tüm birikimlerinin tamamını elinden çıkararak huzur evine yerleşen 85 yaşındaki ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Behiye Aksoy, yüksek ateş ve solunum yetmezliği nedeniyle Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

DURUMU CİDDİ

Hastanede kan değerleri kontrol edilen Aksoy, solunum yetmezliğinden dolayı yoğun bakım ünitesine alındı. Ünlü sanatçının yeğeni Serhan Korhan'dan alınan bilgiye göre, yüksek ateş ve solunum yetmezliği nedeniyle halası Aksoy'u hastaneye kaldırdıkları bildirildi.

DOKTORLAR TARAFINDAN UYUTULACAK

Yapılan tetkiklerin ardından Aksoy'un solunum yetmezliği yaşadığını, durumunun ciddi olduğu ve bu nedenle yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi.

Solunum yetmezliği yaşayan Aksoy'un doktorlar tarafından uyutulacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Behiye Aksoy Okmeydanı Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

SU DETISI SU YOLUNDA KIRILIR:

Özellikle artist ve müzikle ugrasanlarin aile hayatlari cok berbat ve islamdan coook uzaktir, , ölmeden önce tevbe edebilirlerse ne aalaa, , edemezlerse akibetleri cok kötü olacaktir, . zaten müzik söylemek ve dinlemek dinimizde yasaktir, . hic kimse kusura bakmasin ama hem Allah ve hemde peygamberimiz yask etmistir, .

14
19
yanıtYanıtla
tuba:

rabbim şifasını versin dualarımız senile behiye aksoy

21
1
yanıtYanıtla
meryem turkmobilWeb@haberler.com:

Bu dunyaya calismak kocaman bir hic..cunku bu dunya vefasiz..yok gibi..ebedi alem var..sonsuz..hicbir zaaf yok..hersey en guzel en mukemmel...insanlar bu koca bir sifir olam dunya icin iugrastiklari kadar hayatin tek gercegi olan olum otesi icin calissa kazanacaklar...ama ne yazikki bunu anlamak herkese nasip olmuyor...Rabbim hepimizi aldananlardan etmesin...kazananlardan etsin..

21
0
yanıtYanıtla
erhan:

85 yaşını görmüş ne yapsın kadın . biz o yaşı bile göremeyiz.

18
1
yanıtYanıtla
işin özü:

Allah acil şifa versin.

17
2
yanıtYanıtla
Ertugrul arinçMobil-IOS:

Allahtan acil şifalar diliyorum

18
1
yanıtYanıtla
Aksakal:

Cocuklugumuzun behiye ablasi. . Allah hakkinda hayirlisini versin. .

17
1
yanıtYanıtla
SEYTANA UYANLAR HÜSRANA UGRAR:

ARTIST TAKIMINDAN - GÜYA SANATCI GECINEN CAMIADAN -MÜZIKCILERDEN VS. VS. bir tane kulluk görevlerini yerine getiren gösterin bana hemen bir disimi KIRAYIM

6
12
yanıtYanıtla
İmanlı Cocuk:

Allah şifa versin.

16
1
yanıtYanıtla
DÜNYA HAYATI BIR MEVSIM KADAR KISADIR:

vay be bir zamanlarin güzelleri , gönüllerde taht kuranlar bakin ne hallere geliyor. hele bir de dünya hayati aldatmissa . kulluk görevleri yerine getirilmemisse. . . . . !!!!

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title